Рецепт М'ясо, запечене шматком фото

М'ясо, запечене шматком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Свиняча вирізка , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

На святковий стіл, обід або вечерю рекомендую запекти апетитне і шалено ароматне м'ясо. Мінімум зусиль, а в результаті у вас буде приголомшливе гаряче блюдо, яке оцінять і близькі, і гості.

Опис приготування:

Представляю вам дивно простий варіант, як приготувати м'ясо, запечене шматком, в суміші ароматних спецій. В даному випадку використовується два шматочки свинячої вирізки, але ви можете таким же способом запекти і відбивну, наприклад, або шию. Подавати до столу страву можна з улюбленим соусом, овочами і будь-яким гарніром. Відмінний рецепт!

  • Свинина - 1 кілограм (приблизно)
  • Сушений часник - 3/4 чайних ложки
  • Орегано - 3/4 чайних ложки
  • Зіра - 3/4 чайних ложки
  • Чебрець - 3/4 чайних ложки
  • Koriandr - 3/4 чайних ложки
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
м'ясо, запечене шматком - фото крок 1
1. У невелику мисочку відправте всі спеції і перемішайте.
м'ясо, запечене шматком - фото крок 2
2. М'ясо вимийте, обсушити і натріть спеціями з усіх боків.
м'ясо, запечене шматком - фото крок 3
3. Розігрійте духовку до 180 градусів. На сковороду налийте трохи олії і викладіть свинину.
м'ясо, запечене шматком - фото крок 4
4. На сильному вогні обсмажте з двох боків до утворення скоринки. Попередня обсмажування запечатує м'ясні соки, свинина вийде ніжною і соковитою.
м'ясо, запечене шматком - фото крок 5
5. Після обсмажування перекладіть м'ясо в жароміцних форму і відправте в духовку.
м'ясо, запечене шматком - фото крок 6
6. Запікайте до готовності від 30 до 60 хвилин (в залежності від розміру шматочка м'яса) У мене пішло 45 хвилин на шматочки, як на фото.
Смачного!

Схожі рецепти