М'ясо смажене великим шматком
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям смачного і соковитого м'яса присвячується цей рецепт. Впевнена, він сподобається в першу чергу чоловікам, але і жінки оцінять це блюдо гідно. Обов'язково спробуйте!
М'ясо смажене великим шматком - відмінний варіант для сімейної вечері, коли хочеться порадувати своїх рідних смачним блюдом. До такого мяско я б не подавала ніякого гарніру, обмежилася б тільки легким овочевим салатом, в крайньому випадку - запеченими овочами або смаженими на грилі. Дуже смачно поливати м'ясо соусом, в якому воно готувалося, мої навіть вимаківалі його хлібом, настільки він смачний!
- Свинина - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1/2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 150 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо розріжте на порційні шматки товщиною приблизно 1, 5-2 см. Викладіть їх в глибоку миску, в яку також додайте рослинне масло, сіль, перець і паприку, вичавити сік половини лимона, гарненько все перемішайте. Миску затягніть харчовою плівкою і відправте в холодильник мінімум на 1 час, а краще на 3-4 годину.
Потім викладіть м'ясо в сковороду і обсмажте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
Ось таким красивим вийшло м'ясо, але всередині воно ще сиро, для яловичини таке допустимо, а ось свинину потрібно доготувати.
У сковороду налийте 150 мл. Бульйону (можна води, але з бульйоном смачніше) і додайте пару часточок лимона.
Гасіть м'ясо протягом 15 хвилин на слабкому вогні (але щоб бульйон кипів).
М'ясо ідеально приготувалося, залишилося соковитим і ніжним.
Смачного!