Смажене м'ясо шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт припаде до смаку любителям смачно і швидко поїсти, за уязика наявності курячого м'яса. Воно готуватися на сковороді дуже швидко. Для дітей краще протушкувати з додавання води.
Поріжте м'ясо шматочками, замаринуйте в солі та спеціях. Обсмажте спочатку на великому вогні, щоб уникнути надмірного витікання соку всередині курочки, потім під кришкою смажте до готовності.
- Куряче м'ясо - 600 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції для курки - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 2 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
- Вода - 100 мілілітрів (не обов'язково)
Приготуйте продукти. Куряче м'ясо ретельно вимийте.
Поріжте курку порційними шматочками.
Посипте м'ясо сіллю і спеціями. Залиште на 5 хвилин.
Розігрійте масло рослинне на сковороді. Викладайте обережно шматочки курки і обсмажуйте спочатку на великому вогні, для отримання скоринки, потім вогонь зменшіть і накрийте кришкою.
М'ясо готове! Перевірте готовність розрізом, якщо сік світлий, знімайте з вогню. Якщо м'ясо призначене для дітей, то краще додати води і протушкувати його хвилин 15.