Рецепт Смажене морозиво на сковороді фото

Смажене морозиво на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Багатьох господинь в класичному рецепті цього десерту бентежить невиправдано велика витрата масла. Я хочу запропонувати вам альтернативний варіант, як приготувати смажене морозиво на сковороді. Спробуйте!

Опис приготування:

Основою даного десерту може бути як пломбір, так і шоколадне морозиво. Крім кукурудзяних пластівців в паніровці можна додати кокосову стружку, подрібнені горіхи або крихту печива, наприклад. Морозиво трохи більше тане, ніж у фритюрі, але тим не менше виходить дивно смачним і апетитним. Відмінний варіант десерту для всієї родини!

  • Морозиво - 500 грам
  • Пластівці кукурудзяні - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 5-6 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
смажене морозиво на сковороді - фото крок 1
1. Ложкою для морозива сформуйте кульки, викладіть їх на пергамент. Надішліть на півгодини-годинку в морозильник.
смажене морозиво на сковороді - фото крок 2
2. Збийте в невеликій мисці яйця. Окремо просійте борошно і трохи подрібніть пластівці.
смажене морозиво на сковороді - фото крок 3
3. Кожна кулька занурте спочатку в яйце, а потім в борошно. Після знову в яйце і після - в кукурудзяні пластівці.
смажене морозиво на сковороді - фото крок 4
4. Викладіть морозиво на пергамент і приберіть в холодильник ще хвилин на 40.
смажене морозиво на сковороді - фото крок 5
5. На сковороді розігрійте вершкове і рослинне масло. Смажте кульки до рум'яності з двох сторін буквально по 30 секунд.

Схожі рецепти