Смажене морозиво в подвійній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Холодне морозиво в хрусткою гарячої паніровці - це приголомшливий десерт, який без особливого клопоту можна зробити в домашніх умовах. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей покроковий рецепт.
Якщо ви хочете зробити по-справжньому ідеальний десерт своїми руками, обов'язково скористайтеся цим класний варіантом, як приготувати смажене морозиво в подвійній паніровці. Скоринка виходить дивовижною: хрусткою, ароматної, золотистої і нереально смачною. Побалуйте близьких і гостей маленьким кулінарним шедевром!
- Морозиво - 1 кілограм
- Кукурудзяні пластівці - 120 грам
- Кокосова стружка - 70 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
- Молоко - 2 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Мед - За смаком (для подачі)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Застеліть деко або зручну форму пергаментом. Ложкою для морозива викладіть кульки. Приберіть на годинку в холодильник.
2. Кукурудзяні пластівці подрібніть в крихту. Зручно використовувати для цього пакет і качалку.
3. Додайте кокосову стружку.
4. І корицю для аромату.
5. Ретельно перемішайте і викладіть паніровці на плоску тарілку або в форму.
6. У невеликій мисці збийте злегка яйця з молоком.
7. Далі потрібно діяти дуже швидко. Візьміть кульку морозива, обваляйте його в паніровці.
8. Після занурте в яйце.
9. І знову в паніровці. Постарайтеся використовувати ложку або лопатку, щоб морозиво не тануло від температури рук.
10. Кульки в паніровці викладіть на пергамент і знову відправте в морозилку. Півгодинки буде досить.
11. А далі залишиться безпосередньо перед подачею обсмажити у великій кількості добре розігрітого масла до рум'яності.
Подавати смажене морозиво в подвійній паніровці потрібно до столу негайно. Можна доповнити медом, сиропом або свіжими ягодами.
Смачного!
Подавати смажене морозиво в подвійній паніровці потрібно до столу негайно. Можна доповнити медом, сиропом або свіжими ягодами.
Смачного!