Рецепт Смажене морозиво в подвійній паніровці фото

Смажене морозиво в подвійній паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Молочні продукти, Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок, Фуршет
Десерти, Морозиво, Страви в паніровці

Холодне морозиво в хрусткою гарячої паніровці - це приголомшливий десерт, який без особливого клопоту можна зробити в домашніх умовах. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей покроковий рецепт.

Якщо ви хочете зробити по-справжньому ідеальний десерт своїми руками, обов'язково скористайтеся цим класний варіантом, як приготувати смажене морозиво в подвійній паніровці. Скоринка виходить дивовижною: хрусткою, ароматної, золотистої і нереально смачною. Побалуйте близьких і гостей маленьким кулінарним шедевром!

  • Морозиво - 1 кілограм
  • Кукурудзяні пластівці - 120 грам
  • Кокосова стружка - 70 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
  • Молоко - 2 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Мед - За смаком (для подачі)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 1
1. Застеліть деко або зручну форму пергаментом. Ложкою для морозива викладіть кульки. Приберіть на годинку в холодильник.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 2
2. Кукурудзяні пластівці подрібніть в крихту. Зручно використовувати для цього пакет і качалку.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 3
3. Додайте кокосову стружку.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 4
4. І корицю для аромату.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 5
5. Ретельно перемішайте і викладіть паніровці на плоску тарілку або в форму.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 6
6. У невеликій мисці збийте злегка яйця з молоком.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 7
7. Далі потрібно діяти дуже швидко. Візьміть кульку морозива, обваляйте його в паніровці.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 8
8. Після занурте в яйце.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 9
9. І знову в паніровці. Постарайтеся використовувати ложку або лопатку, щоб морозиво не тануло від температури рук.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 10
10. Кульки в паніровці викладіть на пергамент і знову відправте в морозилку. Півгодинки буде досить.
смажене морозиво в подвійній паніровці - фото крок 11
11. А далі залишиться безпосередньо перед подачею обсмажити у великій кількості добре розігрітого масла до рум'яності.
Подавати смажене морозиво в подвійній паніровці потрібно до столу негайно. Можна доповнити медом, сиропом або свіжими ягодами.
Смачного!

Схожі рецепти