Цибулеві кільця в подвійній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете побалувати сім'ю або гостей простий, бюджетної і дуже смачною закускою, тоді цей варіант, як приготувати цибульні кільця в подвійній паніровці, однозначно варто брати на замітку!
Такі кільця стануть чудовою альтернативою купівельними снекам до пива, а також прекрасним інгредієнтом для бургерів, наприклад. Завдяки подвійній паніровці вони виходять хрусткими і чимось навіть нагадують чіпси Спробуйте, це дійсно дуже класна ідея приготування цибулевих кілець.
- Цибулина - 3-4 штук
- Кефір - 1 літр
- Борошно - 2 склянки
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Очистіть і дуже тонко наріжте цибулю. Викладіть в глибоку миску, залийте кефіром. Залиште мінімум хвилин на 20, а краще на годинку.
2. Панірувальні сухарі з'єднайте з сіллю, перцем, травами та іншими спеціями за смаком, ретельно перемішайте. В окрему мисочку просійте борошно.
3. Поставте розігріватися масло на вогонь. Лук з кефіру перекладіть в борошно і обваляйте з усіх боків. Після знову відправте в кефір.
4. І обваляйте в панірувальних сухарях.
5. Акуратно опустіть в добре розігріте масло і смажте до рум'яної. Перекладіть на паперову серветку, щоб прибрати надлишки масла. Перед подачею цибулю можна присипати кунжутом або зеленню, наприклад. Смачного!