Рецепт Цибулеві кільця з фаршем фото

Цибулеві кільця з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви в паніровці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Хочете - навчу вас, як приготувати цибульні кільця з фаршем в хрусткій скоринці? Це настільки смачно, що просто неможливо відірватися. Запам'ятовуйте рецепт, обов'язково повторіть його на своїй кухні.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно зайнятися начинкою. Вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку яловичину.

2. Додайте м'ясну масу сіль, перець і інші спеції, які вам подобаються. Ретельно перемішайте.

3. Яйця вбийте в глибоку миску, додайте до них щіпку солі і збийте все віночком або вилкою.

4. Підготуйте глибоку мисочку з просіяного борошном і окремо - панірувальні сухарі. Сир наріжте невеликими кубиками.

5. Тепер можна зайнятися цибулею. Очистіть його, відріжте хвостики з двох сторін. Потім наріжте великими кільцями (з 1 цибулини вийде близько 4 кілець). Акуратно розділіть їх.

6. Усе, тепер можна приступати безпосередньо до процесу"збірки" блюда. Візьміть колечко лука, викладіть всередину нього ложку фаршу. Потім - шматочок сиру, і до верху наповніть фаршем.

7. Занурте цибульне кільце спочатку в яйце, а потім в борошно, потім знову в яйце - і обваляйте в сухарях. Повторіть весь процес ще раз.

8. Розігрійте рослинне масло. Найкраще смажити кільця у фритюрі, тоді вони краще прожаряться і буде класна скоринка.

9. Акуратно опускайте кільця в масло, смажте їх до рум'яності.

10. Після перекладіть на паперовий рушник, видаліть надлишки масла - і можна подавати до столу.

Цибулеве колечко з фаршем, розтопленим сиром всередині і хрусткою скоринкою зовні - це просто приголомшливо!

  • Яловичина - 400 грам
  • Сир - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Яйце - 5 штук
  • Борошно - 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі - 2 склянки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, мелений часник, паприка)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Насамперед потрібно зайнятися начинкою. Вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку яловичину.

2. Додайте м'ясну масу сіль, перець і інші спеції, які вам подобаються. Ретельно перемішайте.

3. Яйця вбийте в глибоку миску, додайте до них щіпку солі і збийте все віночком або вилкою.

4. Підготуйте глибоку мисочку з просіяного борошном і окремо - панірувальні сухарі. Сир наріжте невеликими кубиками.

5. Тепер можна зайнятися цибулею. Очистіть його, відріжте хвостики з двох сторін. Потім наріжте великими кільцями (з 1 цибулини вийде близько 4 кілець). Акуратно розділіть їх.

6. Усе, тепер можна приступати безпосередньо до процесу"збірки" блюда. Візьміть колечко лука, викладіть всередину нього ложку фаршу. Потім - шматочок сиру, і до верху наповніть фаршем.

7. Занурте цибульне кільце спочатку в яйце, а потім в борошно, потім знову в яйце - і обваляйте в сухарях. Повторіть весь процес ще раз.

8. Розігрійте рослинне масло. Найкраще смажити кільця у фритюрі, тоді вони краще прожаряться і буде класна скоринка.

9. Акуратно опускайте кільця в масло, смажте їх до рум'яності.

10. Після перекладіть на паперовий рушник, видаліть надлишки масла - і можна подавати до столу.

Цибулеве колечко з фаршем, розтопленим сиром всередині і хрусткою скоринкою зовні - це просто приголомшливо!

Схожі рецепти