Цибулеві кільця з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хочете - навчу вас, як приготувати цибульні кільця з фаршем в хрусткій скоринці? Це настільки смачно, що просто неможливо відірватися. Запам'ятовуйте рецепт, обов'язково повторіть його на своїй кухні.
1. Насамперед потрібно зайнятися начинкою. Вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку яловичину.
2. Додайте м'ясну масу сіль, перець і інші спеції, які вам подобаються. Ретельно перемішайте.
3. Яйця вбийте в глибоку миску, додайте до них щіпку солі і збийте все віночком або вилкою.
4. Підготуйте глибоку мисочку з просіяного борошном і окремо - панірувальні сухарі. Сир наріжте невеликими кубиками.
5. Тепер можна зайнятися цибулею. Очистіть його, відріжте хвостики з двох сторін. Потім наріжте великими кільцями (з 1 цибулини вийде близько 4 кілець). Акуратно розділіть їх.
6. Усе, тепер можна приступати безпосередньо до процесу "збірки" блюда. Візьміть колечко лука, викладіть всередину нього ложку фаршу. Потім - шматочок сиру, і до верху наповніть фаршем.
7. Занурте цибульне кільце спочатку в яйце, а потім в борошно, потім знову в яйце - і обваляйте в сухарях. Повторіть весь процес ще раз.
8. Розігрійте рослинне масло. Найкраще смажити кільця у фритюрі, тоді вони краще прожаряться і буде класна скоринка.
9. Акуратно опускайте кільця в масло, смажте їх до рум'яності.
10. Після перекладіть на паперовий рушник, видаліть надлишки масла - і можна подавати до столу.
Цибулеве колечко з фаршем, розтопленим сиром всередині і хрусткою скоринкою зовні - це просто приголомшливо!
- Яловичина - 400 грам
- Сир - 100 грам
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Яйце - 5 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, мелений часник, паприка)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
2. Додайте м'ясну масу сіль, перець і інші спеції, які вам подобаються. Ретельно перемішайте.
3. Яйця вбийте в глибоку миску, додайте до них щіпку солі і збийте все віночком або вилкою.
4. Підготуйте глибоку мисочку з просіяного борошном і окремо - панірувальні сухарі. Сир наріжте невеликими кубиками.
5. Тепер можна зайнятися цибулею. Очистіть його, відріжте хвостики з двох сторін. Потім наріжте великими кільцями (з 1 цибулини вийде близько 4 кілець). Акуратно розділіть їх.
6. Усе, тепер можна приступати безпосередньо до процесу "збірки" блюда. Візьміть колечко лука, викладіть всередину нього ложку фаршу. Потім - шматочок сиру, і до верху наповніть фаршем.
7. Занурте цибульне кільце спочатку в яйце, а потім в борошно, потім знову в яйце - і обваляйте в сухарях. Повторіть весь процес ще раз.
8. Розігрійте рослинне масло. Найкраще смажити кільця у фритюрі, тоді вони краще прожаряться і буде класна скоринка.
9. Акуратно опускайте кільця в масло, смажте їх до рум'яності.
10. Після перекладіть на паперовий рушник, видаліть надлишки масла - і можна подавати до столу.
Цибулеве колечко з фаршем, розтопленим сиром всередині і хрусткою скоринкою зовні - це просто приголомшливо!