Рецепт Коржі «Цибулеві» в духовці фото

Коржі «Цибулеві» в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Тісто, Овочі, Цибуля, Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, На сніданок
Випічка, Коржі

Прості в приготуванні, але дуже смачні коржики, готуються з зеленої цибулі та житнього борошна. Подавайте такі відразу або після охолодження. Розповім, як приготувати коржі «Цибулеві» в духовці.

Більшість коржів обсмажують на сковороді, ці ж запікають у духовці. Можна використовувати звичайну пшеничне борошно або житнє. Коржі відмінно замінять вам хліб, тому їх можна подавати до перших і других страв, а також намазати маслом або вершковим сиром.

  • Кефір - 150 мілілітрів
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Житнє борошно - 7 Ст. Ложок
  • Цукровий пісок - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Пір'я зеленої цибулі - 4 штуки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Прованські сухі спеції - 1 Чайна ложка
1
У миску налийте кефір, додайте соду, сіль і цукровий пісок. Частинами вводите борошно і кожен раз перемішайте гарненько.
2
Вимийте і дрібно наріжте зелену цибулю, додайте його в тісто, а також влийте олію і перемішайте.
3
Розділити тісто 2 частини, розкачайте тонко і викладіть у форму для запікання або просто на деко, посипте коржик сухими спеціями.
4
Надішліть корж в розігрітий до 190 градусів духовку на 15 хвилин. Подавайте корж відразу або після охолодження.

Схожі рецепти