Рецепт Цибулеві кальцоне з шинкою фото

Цибулеві кальцоне з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 45 хв.

Любителям італійської кухні пропоную простий рецепт цибульних кальцоне з шинкою, які можуть стати відмінним варіантом закуски для всієї родини і пригощань для гостей.

Опис приготування:

1. Насамперед необхідно замісити тісто. З'єднати просіяне борошно з дріжджами, сіллю і цукром. Додати оливкове масло і воду. Замісити щільне, але еластичне тісто. Залишити його хвилин на 10-15.

2. Тим часом можна зайнятися цибулею. На сковороді розтопити вершкове масло.

3. Лук очистити і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. В рецепт приготування цибулевих кальцоне з шинкою можна використовувати також часник за смаком.

4. Шинку нарізати тонкими брусочками або кубиками, а сир натерти на тертці.

5. Буквально через 15-20 хвилин можна розділити тісто на рівні частини (в залежності від того, якого розміру будуть ваші цибульні кальцоне з шинкою в домашніх умовах) і розкачати на присипаної борошном поверхні.

6. Змастити половину тіста томатним соусом, залишаючи краю.

7. Присипати сиром і викласти обсмажену цибулю. Додати шинку і при бажанні інші інгредієнти - помідори, гриби та інше.

8. Накрити зверху другою половиною тіста (а класичний рецепт цибульних кальцоне з шинкою - це по суті закритий пиріг) і щільно заліпити краю.

9. Зверху можна змастити невеликою кількістю оливкової олії і при бажанні присипати сиром. Відправити в розігріту духовку і запікати до рум'яної скоринки.

  • Борошно - 500-550 грам
  • Вода - 340 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Дріжджі - 7 грам
  • Цибулина - 3-5 штук
  • Шинка - 250-300 грам
  • Томатний соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сир - 100 грам
1. Насамперед необхідно замісити тісто. З'єднати просіяне борошно з дріжджами, сіллю і цукром. Додати оливкове масло і воду. Замісити щільне, але еластичне тісто. Залишити його хвилин на 10-15.

2. Тим часом можна зайнятися цибулею. На сковороді розтопити вершкове масло.

3. Лук очистити і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. В рецепт приготування цибулевих кальцоне з шинкою можна використовувати також часник за смаком.

4. Шинку нарізати тонкими брусочками або кубиками, а сир натерти на тертці.

5. Буквально через 15-20 хвилин можна розділити тісто на рівні частини (в залежності від того, якого розміру будуть ваші цибульні кальцоне з шинкою в домашніх умовах) і розкачати на присипаної борошном поверхні.

6. Змастити половину тіста томатним соусом, залишаючи краю.

7. Присипати сиром і викласти обсмажену цибулю. Додати шинку і при бажанні інші інгредієнти - помідори, гриби та інше.

8. Накрити зверху другою половиною тіста (а класичний рецепт цибульних кальцоне з шинкою - це по суті закритий пиріг) і щільно заліпити краю.

9. Зверху можна змастити невеликою кількістю оливкової олії і при бажанні присипати сиром. Відправити в розігріту духовку і запікати до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти