Італійські кальцоне
(покроковий рецепт з фото)
Широко відомо, що італійська кухня славиться своїми спагетті і різноманітністю різних піц. "кальцоне" називають особливий вид закритої італійської піци. А ось і рецепт - спеціально для вас!
Піца - настільки буденне блюдо в Італії, що його готують на кожному розі: і у вишуканому ресторані, і в звичайній забігайлівці. І ще питання, де насправді смачніше. Іноді здається, що це єдине іноземне блюдо, яке встигло вкоренитися практично в кожній країні світу. Але якщо ви вважаєте, що змогли перепробувати практично всі види і варіації, поспішаємо вас порадувати - є ще один рецепт! кальцоне! Якщо ви ще таку піцу ніколи не пробували, саме час приготувати!
- Тісто дріжджове - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Ковбаса - 500 грам
- Моцарелла - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Італійські приправи - 1/2 чайних ложки
- Червоний перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Rikotta - 2-3 Ст. Ложок
1. Сформуйте з тіста невеликі кульки, помістіть їх на деко, накрийте рушником і відставте на півгодини в тепле місце збільшитися в розмірі.
2. В окремій ємності змішайте терту моцарелу, пармезан, rikottu, 2 яйця, сіль і перець.
3. Обсмажте цибулю і ковбасу на середньому вогні до коричневого кольору. Приправте італійськими спеціями і червоним перцем.
4. Розкачайте кульку тесту в тонкий лист. Помістіть сирну начинку в центр тесту, потім зверху покладіть ковбасу.
5. Закрийте начинку тестом, формуючи пиріжок. Помістіть кальцоне на деко і змастіть збитим яйцем.
6. Випікайте булочки протягом 10 хвилин.