Кальцоне з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже простим і, до того ж, досить цікавим варіантом, як приготувати кальцоне з брокколі, м'ясом і рікоттою. Ситно, ароматний і неймовірно смачно!
Рецепт приготування кальцоне з брокколі припаде до смаку всім любителям домашньої несолодкої випічки з дріжджового тіста, а також шанувальникам піци. Дуже зручно використовувати вже готове тісто, що помітно економить час. До речі, кальцоне зручно брати з собою на природу. Що стосується начинки, то тут ви можете експериментувати на власний розсуд.
- Брокколі - 300 грам
- Куряче філе - 300 грам (свинячий фарш, сосиски і т.Д. )
- Rikotta - 150 грам
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 50 грам
- Дріжджове тісто - 400 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для приготування начинки можна використовувати будь-який м'ясний продукт, який вам більше до душі. В даному випадку це фарш курячий, обсмажений на оливковій олії зі спеціями і брокколі. З тестом теж все досить просто: використовуйте улюблений варіант його приготування. Після розкачайте його пластом на присипаної борошном поверхні.
2. Змастіть половину тіста Рікоттою (також можете додати в рецепт приготування кальцоне з брокколі інший сир за смаком).
3. Зверху викладіть начинку з брокколі.
4. Присипте дрібкою твердого сиру і (по бажанню) зеленню. Ось так накрийте другою половиною тіста.
5. І щільно закріпіть краю.
6. Зробіть зверху невеликий надріз або дірочку в центрі.
7. І відправте в розігріту до 210 градусів духовку. Випікається кальцоне з брокколі в домашніх умовах таких розмірів близько 10-12 хвилин.
8. Ось така краса виходить. Дуже апетитно, смачно і нескладно, адже так?
Смачного!
Смачного!