Піца «кальцоне»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати піцу "кальцоне" - ідеальний варіант швидкого, але ситного перекусу, який можна взяти з собою на роботу, в школу або на пікнік. Це закрита і смачна піца.
Якщо ви любите піцу, то цей рецепт вам неодмінно сподобається, адже піца "кальсоне" є однією з найбільш оригінальних і смачних. Закриту піцу можна з легкістю брати на пікнік або в дорогу, або ж приготувати її на обід. Тісто, приготоване за цим рецептом, виходить дуже тонким і хрустким, що є головним атрибутом гарної піци. Ви можете використовувати будь-яку начинку: м'ясо, птицю, овочі, зелень або гриби. Обов'язково приготуйте таку піцу!
- Борошно - 250 грам
- Вода - 175 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Начинка - За смаком
1. У теплій воді розчиніть сухі дріжджі, додавши трохи меду або цукру і залишивши суміш на 15 хвилин. У просіяне борошно додайте сіль і замочені дріжджі.
2. Замісити липке еластичне тісто. Додайте рослинне масло і вимішують тісто, поки масло повністю не вбереться. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 час.
3. Тісто розрізати на дві частини, розкачайте в тонкий пласт і перенесіть на пергаментний папір за допомогою качалки. На половину тіста покладіть томатну пасту і начинку (шинку, кукурудзу, сир, болгарський перець і т. Д.).
4. Загорніть тісто і защипніть краю. Зробіть кілька надрізів зверху піци і відправте її в розігріту до 250 градусів духовку на 12-15 хвилин. Смачного!