Рецепт Цибулеві млинці фото

Цибулеві млинці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня , Швейцарська кухня
Тісто , Овочі , Цибуля
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 45 хв.

Хтось скаже, що цибулею цей рецепт можна тільки зіпсувати, і марно! Спробуйте не зовсім традиційне виконання улюбленої випічки. Смак виходить досить оригінальний і ніжний. Вам сподобається!

Опис приготування:

Відмінний рецепт для того, щоб нагодувати не тільки дорослих, але і дітей, які напевно навіть не здогадаються, що в складі улюблених і звичних млинців їсти цибулю. Їх можна подавати самостійно або з будь-якою начинкою, а також можна зробити смачний соус або просто покласти ложку сметани. Можна використовувати звичний ріпчаста цибуля або контрастний червоний і зелений лук.

  • Яйце - 2 штуки
  • Сухі дріжджі - ½ Чайних ложок
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сода - ½ Чайних ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 250-300 мілілітрів
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Борошно - За смаком
цибулеві млинці - фото крок 1
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо майонез, сіль і цукор, сухі дріжджі і соду. Цибулини очищаємо і натираємо на тертці або подрібнюємо до стану пюре в блендері, додаємо в миску до яєць. Борошно просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, воду підігріваємо до кімнатної температури.
цибулеві млинці - фото крок 2
2. Перемішуємо вміст миски, додаємо борошно і воду, замішуємо тісто до консистенції густої сметани, залишаємо на 20 хвилин.
цибулеві млинці - фото крок 3
3. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї соняшникова олія, ополоником порційно виливаємо тісто на сковороду і обсмажуємо млинчики до рум'яності з двох сторін. Готові млинці складаємо на тарілку і подаємо трохи остиглими.

Схожі рецепти