М'ясо індички, смажене на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і дуже простих страв! Сьогодні я розповім як приготувати м'ясо індички, смажене на сковороді. Соковите, ароматне, з рум'яною скоринкою. Приступаємо до його приготування
Відмінне блюдо для обіду або вечері. Подавати готове філе індички можна з томатним соусом. Як гарнір можна відварити або підсмажити картоплю. Буде дуже смачно і ситно, так як індичка містить в собі велику кількість білка Дерзайте!
- Філе індички - 400 грам
- Масло рослинне для смаження - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Для того, щоб приготувати філе індички, смажене на сковороді, нам знадобляться наступні інгредієнти.
Промиваємо філе під водою, нарізаємо його на шматочки середньої величини.
Гарненько розігріваємо олію в сковороді і викладаємо шматочки індички. Солимо і перчимо до ходу.
Перевертаємо індичку, смажимо до появи золотистої скоринки.
Прибираємо філе індички на паперовий рушник, щоб стік весь зайвий жир. М'ясо індички, смажене на сковороді, готово! Смачного!