Смажене філе індички
(покроковий рецепт з фото)
Смажене філе індички з чебрецем і лимоном - це завжди безпрограшний варіант легкої вечері або обіду. Готується птах дуже швидко, а це безсумнівний плюс в будні, коли часу і так немає.
Чим ще цікавий рецепт, як приготувати смажене філе індички, так це тим, що таке блюдо можна подавати навіть у свята. До індичці прекрасно підходять різні овочеві гарніри (наприклад, запечені овочі або картопляне пюре). Також її можна подавати з крупами або макаронами. Соус подавати не обов'язково, т.К. Індичка і без нього буде соковитою і ніжною.
- Філе індички - 1 кілограм
- Лимон - 2 штуки
- Чебрець - 6 штук (гілочок)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сушений часник - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
1
Філе індички промийте під водою і обсушити паперовими рушниками.
2
Наріжте середнього розміру, нетовстими шматочками.
3
Кожен шматочок відбийте легенько молоточком для птиці.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Потім додайте вершкове масло.
5
Викладіть 6 слайсів лимона. В цей час шматочки індички посипте сіллю і спеціями.
6
Обсмажуйте шматочки птиці на сковороді до рум'яності (приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку). За пару хвилин до готовності викладіть зверху чебрець.