Рецепт Смажене філе судака фото

Смажене філе судака
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Солоне
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Філе судака під вершковим соусом з зеленню, пальчики оближіть! У цей рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати смачну страву. Читайте, готуйте і угощайтесь!

Опис приготування:

Всі інгредієнти в даному рецепті я впевнена вам знайомі. Але для тих, хто часто запитує, як приготувати філе судака без якого-небудь з перерахованих вище інгредієнтів, я розпишу все детально.

Жирні вершки ви можете замінити сметаною. Намагайтеся, все ж, робити все згідно з рецептом, оскільки з вершками філе вийде більш ніжним.

Помідори черрі, в даному рецепті створюють естетично приємний вигляд всьому блюду, ви можете їх не додавати або прикрасити блюдо звичайним помідором. Те ж саме стосується кунжуту або кедрових горіхів, замінюйте продукти, які вам не подобаються, на схожі з ними.

  • Філе судака - 1 штука
  • Шпинат - 1 пучок
  • Кунжут - 1/2 чайних ложки
  • Кедрові горішки - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 1/3 склянки (жирні)
  • Помідори черрі - 1 штука
  • Базилік - За смаком (зелений)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець мелений - 1 щіпка
1
Поставте сковорідку-гриль на вогонь і покладіть на неї шматок пергаментного паперу.
2
Поверх паперу викладіть філе судака. Обсмажте протягом 5 хвилин з двох сторін.
3
Шпинат промийте, просушіть і тонко наріжте.
4
Розігрійте сковороду і викладіть на неї весь шпинат. Додайте вершки і доведіть до кипіння, готуйте 2 хвилини, потім додайте горіхи, перець і сіль за смаком і протушкувати ще протягом 3 хвилин.
5
На чисту тарілку викладіть філе судака і акуратно полийте його приготовленим соусом.
6
Готову страву прикрасьте помідорами чері та базиліком. Смачного!

Схожі рецепти