Філе судака під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Філе соусу під ніжним вершково-грибним соусом - ну дуже смачна страва для домашньої вечері. На гарнір можна відварити гречку, адже вона найкраще поєднується з судаком. До речі, готується дуже швидко!
Давайте приготуємо філе судака під соусом в домашніх умовах. Насправді все готується елементарно: спершу робимо соус, потім обсмажуємо рибу, з'єднуємо соус з судаком - і вуаля, блюдо готово! На гарнір я вважаю за краще готувати гречку, виходить дуже добре. Хай щастить!
- Філе судака - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Вершки - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
Очищаємо філе судака від шкірки і промиваємо під водою.
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю (приблизно 2-3 хвилини).
Додайте дрібно порізані печериці, смажте разом ще 6-7 хвилин.
Коли з грибів вийде волога, влийте вершки. Доведіть їх до кипіння при постійному помішуванні. Гасіть ще 3-4 хвилини.
Зніміть соус з плити і залиште остигати. Наріжте рибу порційними шматочками, обваляйте в борошні й обсмажте на олії (по 3 хвилини з кожного боку).
Перемішайте обсмажену рибу з вершково-грибним соусом.
Смачного!