Рецепт Філе судака під соусом фото

Філе судака під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Гриби , Печериці , Судак
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Філе соусу під ніжним вершково-грибним соусом - ну дуже смачна страва для домашньої вечері. На гарнір можна відварити гречку, адже вона найкраще поєднується з судаком. До речі, готується дуже швидко!

Опис приготування:

Давайте приготуємо філе судака під соусом в домашніх умовах. Насправді все готується елементарно: спершу робимо соус, потім обсмажуємо рибу, з'єднуємо соус з судаком - і вуаля, блюдо готово! На гарнір я вважаю за краще готувати гречку, виходить дуже добре. Хай щастить!

  • Філе судака - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком
філе судака під соусом - фото крок 1
Очищаємо філе судака від шкірки і промиваємо під водою.
філе судака під соусом - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю (приблизно 2-3 хвилини).
філе судака під соусом - фото крок 3
Додайте дрібно порізані печериці, смажте разом ще 6-7 хвилин.
філе судака під соусом - фото крок 4
Коли з грибів вийде волога, влийте вершки. Доведіть їх до кипіння при постійному помішуванні. Гасіть ще 3-4 хвилини.
філе судака під соусом - фото крок 5
Зніміть соус з плити і залиште остигати. Наріжте рибу порційними шматочками, обваляйте в борошні й обсмажте на олії (по 3 хвилини з кожного боку).
філе судака під соусом - фото крок 6
Перемішайте обсмажену рибу з вершково-грибним соусом.
філе судака під соусом - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти