Філе судака в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший спосіб приготування філе судака - це жарка в клярі. Забирає всього 15-20 хвилин часу, проте рибка виходить що треба - ніжна, м'яка. Рекомендую!
Ціна невисока, але в той же час поживність і користь для організму - на дуже високому рівні. І, що досить важливо, готувати дуже легко і просто. Буквально за 20 хвилин можна приготувати абсолютно повноцінний і навіть смачний обід або вечерю.
Рецепт філе судака в клярі наступний:
1. Готуємо філе судака: размораживаем (якщо потрібно), розрізаємо на великі шматки.
2. Тепер робимо кляр. Беремо невелику мисочку, змішуємо молоко і яйця, збиваємо. Додаємо борошно, перемішуємо. Потім додаємо дрібно посічену зелень, спеції, сіль. Перемішуємо до однорідності.
3. Отже, риба у нас вже підготовлена, кляр теж. Справа за малим: беремо шматочок рибного філе, опускаємо в кляр. Відразу з клярі кидаємо рибу в сковороду з розігрітим маслом і смажимо до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
От і все! Тепер ви знаєте, як готувати філе судака в клярі.
- Філе судака - 800 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1/2 склянки
- Борошно - 1/2 склянки
- Сіль - - За смаком
- Кріп - - За смаком
- Koriandr - - За смаком
Рецепт філе судака в клярі наступний:
1. Готуємо філе судака: размораживаем (якщо потрібно), розрізаємо на великі шматки.
2. Тепер робимо кляр. Беремо невелику мисочку, змішуємо молоко і яйця, збиваємо. Додаємо борошно, перемішуємо. Потім додаємо дрібно посічену зелень, спеції, сіль. Перемішуємо до однорідності.
3. Отже, риба у нас вже підготовлена, кляр теж. Справа за малим: беремо шматочок рибного філе, опускаємо в кляр. Відразу з клярі кидаємо рибу в сковороду з розігрітим маслом і смажимо до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
От і все! Тепер ви знаєте, як готувати філе судака в клярі.