Рецепт Філе судака в клярі фото

Філе судака в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
Риба та морепродукти , Судак
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Найпростіший спосіб приготування філе судака - це жарка в клярі. Забирає всього 15-20 хвилин часу, проте рибка виходить що треба - ніжна, м'яка. Рекомендую!

Опис приготування:

Ціна невисока, але в той же час поживність і користь для організму - на дуже високому рівні. І, що досить важливо, готувати дуже легко і просто. Буквально за 20 хвилин можна приготувати абсолютно повноцінний і навіть смачний обід або вечерю.

Рецепт філе судака в клярі наступний:

1. Готуємо філе судака: размораживаем (якщо потрібно), розрізаємо на великі шматки.

2. Тепер робимо кляр. Беремо невелику мисочку, змішуємо молоко і яйця, збиваємо. Додаємо борошно, перемішуємо. Потім додаємо дрібно посічену зелень, спеції, сіль. Перемішуємо до однорідності.

3. Отже, риба у нас вже підготовлена, кляр теж. Справа за малим: беремо шматочок рибного філе, опускаємо в кляр. Відразу з клярі кидаємо рибу в сковороду з розігрітим маслом і смажимо до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.

От і все! Тепер ви знаєте, як готувати філе судака в клярі.

  • Філе судака - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Кріп - - За смаком
  • Koriandr - - За смаком
Ціна невисока, але в той же час поживність і користь для організму - на дуже високому рівні. І, що досить важливо, готувати дуже легко і просто. Буквально за 20 хвилин можна приготувати абсолютно повноцінний і навіть смачний обід або вечерю.

Рецепт філе судака в клярі наступний:

1. Готуємо філе судака: размораживаем (якщо потрібно), розрізаємо на великі шматки.

2. Тепер робимо кляр. Беремо невелику мисочку, змішуємо молоко і яйця, збиваємо. Додаємо борошно, перемішуємо. Потім додаємо дрібно посічену зелень, спеції, сіль. Перемішуємо до однорідності.

3. Отже, риба у нас вже підготовлена, кляр теж. Справа за малим: беремо шматочок рибного філе, опускаємо в кляр. Відразу з клярі кидаємо рибу в сковороду з розігрітим маслом і смажимо до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.

От і все! Тепер ви знаєте, як готувати філе судака в клярі.

Схожі рецепти