Рецепт Куряче філе, смажене на сковороді фото

Куряче філе, смажене на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Цибуля
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Поспішаю поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати куряче філе, смажене на сковороді з цибулею і ароматними спеціями. Для щоденного меню - це саме те, що потрібно, рекомендую.

Ця страва чудово підходить до будь-якого гарніру і стане відмінною ідеєю для обіду або вечері. Попереднє маринування курочки робить її неймовірно смачною і ароматною. Мінімальна кількість часу - годину-півтори, але найкраще залишити філе в спеціях на ніч, щоб отримати приголомшливий результат. Сам процес приготування дуже простий, так що точно сподобається тим, хто не любить багато часу стояти біля плити.

  • Куряче філе - 800 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком (перець, орегано, koriandr, майоран, чилі, зіра)
куряче філе, смажене на сковороді - фото крок 1
1. Куряче філе вимийте, обсушити трохи і наріжте.
куряче філе, смажене на сковороді - фото крок 2
2. Очистіть цибулину і подрібніть тонкими півкільцями.
куряче філе, смажене на сковороді - фото крок 3
3. Викладіть все в глибоку миску. Додайте сіль і всі спеції.
куряче філе, смажене на сковороді - фото крок 4
4. Влийте оливкове масло і перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і приберіть в холодильник, щоб філе маринувалося, в годину.
куряче філе, смажене на сковороді - фото крок 5
5. А далі все дуже просто: викладіть філе на сковороду і смажте на середньому вогні до готовності. На це піде близько 15-17 хвилин. Відразу ж гарячим подавайте блюдо до столу.
Смачного!

Схожі рецепти