Куряче філе, смажене на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати куряче філе, смажене на сковороді з цибулею і ароматними спеціями. Для щоденного меню - це саме те, що потрібно, рекомендую.
Ця страва чудово підходить до будь-якого гарніру і стане відмінною ідеєю для обіду або вечері. Попереднє маринування курочки робить її неймовірно смачною і ароматною. Мінімальна кількість часу - годину-півтори, але найкраще залишити філе в спеціях на ніч, щоб отримати приголомшливий результат. Сам процес приготування дуже простий, так що точно сподобається тим, хто не любить багато часу стояти біля плити.
- Куряче філе - 800 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком (перець, орегано, koriandr, майоран, чилі, зіра)
1. Куряче філе вимийте, обсушити трохи і наріжте.
2. Очистіть цибулину і подрібніть тонкими півкільцями.
3. Викладіть все в глибоку миску. Додайте сіль і всі спеції.
4. Влийте оливкове масло і перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і приберіть в холодильник, щоб філе маринувалося, в годину.
5. А далі все дуже просто: викладіть філе на сковороду і смажте на середньому вогні до готовності. На це піде близько 15-17 хвилин. Відразу ж гарячим подавайте блюдо до столу.
Смачного!
Смачного!