Смажене куряче філе з скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є свої секрети на кухні. Нещодавно мені подруга розкрила свій секрет приголомшливого, хрусткого страви, яке я у неї спробувала давним-давно. Просто пальчики оближеш!
Представлений мною рецепт розповідає про те, як приготувати смажене куряче філе з скоринкою. Потрійна панірування гарячого робить всю роботу. Зовні виходить засмаженою м'ясо, а всередині - соковита начинка. Візьміть на замітку цей спосіб готування і для іншої птиці. Головне, щоб це було філе без кісточок.
- Куряче філе - 400 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 7 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції для курки - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
Файл razrež'te на 2-3 частини тонший в довжину. Залиште його маринуватися на 3 години в кефірі. Потім обмийте і обсушити.
У тарілці змішайте борошно зі спеціями, сіллю і паприкою.
В іншу тарілку насипте сухарі, а в третю вбийте яйце, трохи підсолити його і збийте.
Тим времененм розігрійте масло на сковороді. Курку обваляйте спочатку в борошняної суміші.
Потім в яйці і відразу ж в сухарях. Надсилайте м'ясо на сковороду.
Смажте філе на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку. Смачного!