Рецепт Смажене куряче філе з скоринкою фото

Смажене куряче філе з скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У кожної господині є свої секрети на кухні. Нещодавно мені подруга розкрила свій секрет приголомшливого, хрусткого страви, яке я у неї спробувала давним-давно. Просто пальчики оближеш!

Опис приготування:

Представлений мною рецепт розповідає про те, як приготувати смажене куряче філе з скоринкою. Потрійна панірування гарячого робить всю роботу. Зовні виходить засмаженою м'ясо, а всередині - соковита начинка. Візьміть на замітку цей спосіб готування і для іншої птиці. Головне, щоб це було філе без кісточок.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - 7 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції для курки - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
смажене куряче філе з скоринкою - фото крок 1
Файл razrež'te на 2-3 частини тонший в довжину. Залиште його маринуватися на 3 години в кефірі. Потім обмийте і обсушити.
смажене куряче філе з скоринкою - фото крок 2
У тарілці змішайте борошно зі спеціями, сіллю і паприкою.
смажене куряче філе з скоринкою - фото крок 3
В іншу тарілку насипте сухарі, а в третю вбийте яйце, трохи підсолити його і збийте.
смажене куряче філе з скоринкою - фото крок 4
Тим времененм розігрійте масло на сковороді. Курку обваляйте спочатку в борошняної суміші.
смажене куряче філе з скоринкою - фото крок 5
Потім в яйці і відразу ж в сухарях. Надсилайте м'ясо на сковороду.
смажене куряче філе з скоринкою - фото крок 6
Смажте філе на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти