Куряче філе з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться з'їсти ситний шматочок м'яса без попереднього маринування або інший тривалої підготовки. Ось тоді роблю його за рецептом, як приготувати куряче філе з хрусткою скоринкою.
Куряче філе в паніровці з сухарів - це смачно, ситно і швидко. М'ясо готується за лічені хвилини, тому варто лише обсмажити його до появи золотистої скоринки. Курочка ніжна і м'яка, без всяких прожилок або хрящів. Можете подати м'ясо з будь-яким гарніром або з'їсти його так.
- Кефір - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Борошно - 1/3 склянки
- Куряче філе - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Вилийте кефір в миску, викладіть в нього вимите і сухе куряче філе.
2. В іншій мисці змішайте борошно з панірувальними сухарями, перекладіть в цю суміш м'ясо і умочіть з двох сторін.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо і посоліть.
4. Обсмажуйте його до красивої золотистої скоринки з двох сторін.
5. Перекладіть філе в тарілку і відразу можна пробувати його.