Рецепт Куряче філе з хрусткою скоринкою фото

Куряче філе з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе , Кефір
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Іноді хочеться з'їсти ситний шматочок м'яса без попереднього маринування або інший тривалої підготовки. Ось тоді роблю його за рецептом, як приготувати куряче філе з хрусткою скоринкою.

Опис приготування:

Куряче філе в паніровці з сухарів - це смачно, ситно і швидко. М'ясо готується за лічені хвилини, тому варто лише обсмажити його до появи золотистої скоринки. Курочка ніжна і м'яка, без всяких прожилок або хрящів. Можете подати м'ясо з будь-яким гарніром або з'їсти його так.

  • Кефір - 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Куряче філе - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
куряче філе з хрусткою скоринкою - фото крок 1
1. Вилийте кефір в миску, викладіть в нього вимите і сухе куряче філе.
куряче філе з хрусткою скоринкою - фото крок 2
2. В іншій мисці змішайте борошно з панірувальними сухарями, перекладіть в цю суміш м'ясо і умочіть з двох сторін.
куряче філе з хрусткою скоринкою - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо і посоліть.
куряче філе з хрусткою скоринкою - фото крок 4
4. Обсмажуйте його до красивої золотистої скоринки з двох сторін.
куряче філе з хрусткою скоринкою - фото крок 5
5. Перекладіть філе в тарілку і відразу можна пробувати його.

Схожі рецепти