Рецепт Легка піца з хрусткою скоринкою фото

Легка піца з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Молочні продукти, Сир, Гриби, Помідор, Печериці, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Піца, Страви з начинкою

Приготувати класичну піцу можна і вдома, для цього достатньо приготувати тісто і дуже смачний томатний соус! Начинка для такої піци може бути найрізноманітніша, все залежить від вашого смаку!

Піцу, напевно, люблять все, тому сьогодні розповім, як приготувати легку піцу з хрусткою скоринкою. Виходить вона неймовірно смачною і хрусткою завдяки начинці і тонко розкатаному тесту. Обов'язково приготувати томатний соус, адже без нього піца вийде не такою смачною. Ви можете використовувати звичайні помідори, але перед приготуванням їх необхідно буде нарізати і додати трохи томатної пасти для кольору. Інгредієнти начинки можете змінювати в залежності від ваших уподобань.

  • Борошно - 180-200 грам
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Тепла вода - 125 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Томати у власному соку - 2-3 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сушені трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Моцарелла - 50 грам
  • Печериці - 2-3 штук
  • Помідори черрі - 4-5 штук
  • Маслини - 6-8 штук
легка піца з хрусткою скоринкою - фото крок 1
1. Приготуйте тісто: дріжджі розведіть з цукром в теплій воді і залиште на 5-10 хвилин. У просіяне борошно додайте сіль і оливкове масло. Додайте дріжджі і теплу воду невеликими порціями.
легка піца з хрусткою скоринкою - фото крок 2
2. Замісити еластичне тісто, щоб не було грудочок і тісто повністю відставало від рук. Потім помістіть тісто в змащену олією миску і накрийте його харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 0, 5-1 час.
легка піца з хрусткою скоринкою - фото крок 3
3. Приготуйте соус: помідори змішайте з розчавленим часником і поставте на плиту прогрітися, змішавши з рослинним маслом. Додайте трави за смаком, сіль і цукор. Подрібніть соус за допомогою блендера. Випаруйте соус, щоб він злегка загус.
легка піца з хрусткою скоринкою - фото крок 4
4. Тісто розкачати в тонкий пласт від центру до країв, перемістіть його на деко і змастіть соусом. Потім викладіть нарізані печериці, tertuyu motsarellu, помідори черрі і маслини.
легка піца з хрусткою скоринкою - фото крок 5
5. Випікайте піцу в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 10 хвилин. Коли дно піци стане золотистим, вона готова. Смачного!

Схожі рецепти