Рецепт Картопля з хрусткою скоринкою фото

Картопля з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри

Якщо ви любитель смаженої картоплі, але при її приготуванні у вас не виходить хрусткої скоринки, то скористайтеся цим рецептом. І все у вас вийде дуже смачно, обіцяю!

Рецепт картоплі з хрусткою скоринкою простий у виконанні, але вимагає дотримання певних нюансів, які допомагають домогтися улюбленого смаку. Щоб картопля не приставала до дна сковорідки, її необхідно позбавити від зайвої вологи. Особливо красивою виходить скоринка, коли під час смаження масло повністю покриває продукт. Потім весь цей жир прекрасно видаляється, після того, як готову картоплю викладіть на паперовий рушник.

  • Картопля - 5 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Вода очищена - 2 Ст. Ложки
картопля з хрусткою скоринкою - фото крок 1
1.Щоб блюдо вийшло смачним, просто дотримуйтесь рецептом, як приготувати хрустку картоплю зі скоринкою, і приступайте до підготовки лука. Його очистіть і покришите кубиками. Обов'язково перемішайте, щоб шматочки цибулі роз'єдналися.
картопля з хрусткою скоринкою - фото крок 2
2. Тепер займіться картоплею. Допомога в чистоті і далі. Наріжте середніми кубиками. Викладіть картоплю на паперовий рушник, просушити.
картопля з хрусткою скоринкою - фото крок 3
3. Розтопити вершкове масло в сковорідці. Слідкуйте, щоб воно повністю покрило її дно. Вогонь повинен бути сильним.
картопля з хрусткою скоринкою - фото крок 4
4. Коли масло повністю розтопилося, викладайте просушений картопля. Вогонь збавте до середнього.
картопля з хрусткою скоринкою - фото крок 5
5. Після того, як на нижній частині картоплі утворюється золотава скоринка, додайте цибулю; приправити сіллю, поперчіть і смажте ще приблизно одну хвилину. Акуратно переверніть. Постійно перевертайте картопля до рівномірної прожарювання.
картопля з хрусткою скоринкою - фото крок 6
6. Після того, як картопля присмажився, зменшіть трохи вогонь. Акуратно влийте по краях 2 ст.Л. Води. Накрийте кришкою і потримайте на вогні ще близько 7-8 хв.

Схожі рецепти