Рецепт Смажена курка з хрусткою скоринкою фото

Смажена курка з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смажена курка з хрусткою скоринкою - це відмінна закуска до вина або пива. А якщо доповнити її гарніром і салатом, то вийде повноцінна вечеря для сім'ї або ж блюдо для всіх гостей за столом.

Опис приготування:

Курка в паніровці - це відмінна закуска для великої компанії. Курочка виходить дуже ніжною, так як панірування зберігає в ній все соки, а хрустка скоринка залишається такою досить тривалий час. Щоб позбутися від зайвого жиру, просто викладіть курочку на серветки після смаження. Щоб дізнатися, як приготувати смажену курку з хрусткою скоринкою, прочитайте цей рецепт.

  • Куряча грудка - 600 грам
  • Йогурт - 200 грам
  • М'ята свіжа - 20 грам
  • Braai - 20 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, рослинна олія - За смаком
  • Черрі - За смаком
смажена курка з хрусткою скоринкою - фото крок 1
Куряче філе вимийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками. Зачистити від плівок і жилок. Наріжте на тонкі довгі шматочки.
смажена курка з хрусткою скоринкою - фото крок 2
У піалку влийте натуральний несолодкий йогурт, додайте до нього сіль. Натріть на дрібній тертці очищений часник, нарубати дрібно зелень. Зніміть з лимона цедру і вичавіть сік. Додайте всі інгредієнти до йогурту і ретельно перемішайте. Частина соусу залиште для подачі.
смажена курка з хрусткою скоринкою - фото крок 3
У піалку з соусом викладіть брусочки курячого філе. Дайте їм постояти хвилин двадцять, щоб замаринувати.
смажена курка з хрусткою скоринкою - фото крок 4
В тарілочку всипте панірувальні сухарі і додайте до них мелену паприку. Ретельно перемішайте. Умочіть шматочки курячого філе в паніровці з усіх боків.
смажена курка з хрусткою скоринкою - фото крок 5
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Його має бути достатньо, щоб шматочки плавали в ньому. Обсмажуйте курку в паніровці з усіх боків до хрусткої скоринки і золотистого кольору. Подавайте з зеленню і помідорами чері, доповнивши залишками соусу.

Схожі рецепти