Смажене м'ясо шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Немає нічого простіше, ніж приготувати на сковорідці м'ясо. Ви можете використовувати свинину, яловичину, курку, індичку. Це відмінне доповнення до гарніру. Розповім, як приготувати смажене м'ясо шматочками.
Опис приготування:
На приготування такого м'яса ви не витратите багато часу і сил. Можна обсмажити будь-яку частину свинини, в цей раз у мене були обрізки з лопатки. Для більш цікавого і насиченого смаку використовую ще й зелений перець, імбир і соєвий соус. Блюдо подається гарячим до столу.
- Перець - 2 штуки
- Свинина - 200 грам
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Імбир - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Спершу підготуйте всі інгредієнти: вимийте м'ясо і наріжте його шматочками. Вимийте імбир і наріжте невеликий корінець пластинками, очистіть і наріжте шматочками перець, подрібніть зелену цибулю.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте пару хвилин, весь час перемішуючи.
3. Додайте в сковороду зелену цибулю і влийте соєвий соус, перемішайте гарненько.
4. Викладіть цукор, імбир і зелений перець, ще раз все змішайте і готуйте ще хвилин 10.
5. Подавайте м'ясо гарячим, можна з гарніром з рису, обов'язково злийте до м'яса все утворилися в процесі приготування соки.