Рецепт Смажене м'ясо шматочками фото

Смажене м'ясо шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Болгарський перець, Імбир
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Немає нічого простіше, ніж приготувати на сковорідці м'ясо. Ви можете використовувати свинину, яловичину, курку, індичку. Це відмінне доповнення до гарніру. Розповім, як приготувати смажене м'ясо шматочками.

На приготування такого м'яса ви не витратите багато часу і сил. Можна обсмажити будь-яку частину свинини, в цей раз у мене були обрізки з лопатки. Для більш цікавого і насиченого смаку використовую ще й зелений перець, імбир і соєвий соус. Блюдо подається гарячим до столу.

  • Перець - 2 штуки
  • Свинина - 200 грам
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Імбир - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
смажене м'ясо шматочками - фото крок 1
1. Спершу підготуйте всі інгредієнти: вимийте м'ясо і наріжте його шматочками. Вимийте імбир і наріжте невеликий корінець пластинками, очистіть і наріжте шматочками перець, подрібніть зелену цибулю.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте пару хвилин, весь час перемішуючи.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 3
3. Додайте в сковороду зелену цибулю і влийте соєвий соус, перемішайте гарненько.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 4
4. Викладіть цукор, імбир і зелений перець, ще раз все змішайте і готуйте ще хвилин 10.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 5
5. Подавайте м'ясо гарячим, можна з гарніром з рису, обов'язково злийте до м'яса все утворилися в процесі приготування соки.

Схожі рецепти