Смажене м'ясо шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого простіше, ніж приготувати на сковорідці м'ясо. Ви можете використовувати свинину, яловичину, курку, індичку. Це відмінне доповнення до гарніру. Розповім, як приготувати смажене м'ясо шматочками.
На приготування такого м'яса ви не витратите багато часу і сил. Можна обсмажити будь-яку частину свинини, в цей раз у мене були обрізки з лопатки. Для більш цікавого і насиченого смаку використовую ще й зелений перець, імбир і соєвий соус. Блюдо подається гарячим до столу.
- Перець - 2 штуки
- Свинина - 200 грам
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Імбир - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Спершу підготуйте всі інгредієнти: вимийте м'ясо і наріжте його шматочками. Вимийте імбир і наріжте невеликий корінець пластинками, очистіть і наріжте шматочками перець, подрібніть зелену цибулю.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте пару хвилин, весь час перемішуючи.
3. Додайте в сковороду зелену цибулю і влийте соєвий соус, перемішайте гарненько.
4. Викладіть цукор, імбир і зелений перець, ще раз все змішайте і готуйте ще хвилин 10.
5. Подавайте м'ясо гарячим, можна з гарніром з рису, обов'язково злийте до м'яса все утворилися в процесі приготування соки.