Рецепт Смажене м'ясо шматочками фото

Смажене м'ясо шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Болгарський перець , Імбир
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Немає нічого простіше, ніж приготувати на сковорідці м'ясо. Ви можете використовувати свинину, яловичину, курку, індичку. Це відмінне доповнення до гарніру. Розповім, як приготувати смажене м'ясо шматочками.

Опис приготування:

На приготування такого м'яса ви не витратите багато часу і сил. Можна обсмажити будь-яку частину свинини, в цей раз у мене були обрізки з лопатки. Для більш цікавого і насиченого смаку використовую ще й зелений перець, імбир і соєвий соус. Блюдо подається гарячим до столу.

  • Перець - 2 штуки
  • Свинина - 200 грам
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Імбир - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
смажене м'ясо шматочками - фото крок 1
1. Спершу підготуйте всі інгредієнти: вимийте м'ясо і наріжте його шматочками. Вимийте імбир і наріжте невеликий корінець пластинками, очистіть і наріжте шматочками перець, подрібніть зелену цибулю.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте пару хвилин, весь час перемішуючи.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 3
3. Додайте в сковороду зелену цибулю і влийте соєвий соус, перемішайте гарненько.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 4
4. Викладіть цукор, імбир і зелений перець, ще раз все змішайте і готуйте ще хвилин 10.
смажене м'ясо шматочками - фото крок 5
5. Подавайте м'ясо гарячим, можна з гарніром з рису, обов'язково злийте до м'яса все утворилися в процесі приготування соки.

Схожі рецепти