Смажене м'ясо з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Ніщо так не радує голодний шлунок як м'ясо, та ще й смажене. З рецептом смаженого м'яса з грибами ви голодними не залишитеся, навіть пригостити гостей зможете! Дивимося рецепт прямо зараз.
Добре приготоване м'ясо - це завжди шалено смачно. Постараюся показати, як правильно посмажити м'ясо з грибами. Для приготування смаженого м'яса з грибами раджу використовувати свинину, м'ясо більш соковите і ніжне. Я купую як на гуляш, порізане шматочками. Гриби можуть бути будь-якими, у мене в холодильнику виявилася пачка опеньків. Дивись рецепт.
- М'ясо - 1 кілограм
- Гриби - 1 кілограм
- Цибуля - 3-4 штук
- Часник - 4 зубчики
- Крем - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо промийте і поріжте шматочками, дрібними шматочками.
Цибуля поріжте півкільцями. Гриби нехай проваряться хвилин 5.
Обсмажуємо в маслі спочатку цибулю, потім до нього додаємо гриби.
Коли цибулька стане золотистим, викладаємо на сковороду м'ясо. Слідкуйте, щоб попередньо з грибів вся волога присмажився, не було рідини.
Добре перемішайте, накрийте кришкою, нехай м'ясо нудиться у власному соку.
Через 10 хвилин кришку знімаємо, солимо і перчимо, чекаємо, поки випарується вся рідина. Потім додайте сметану і видавлений часник. Смажимо хвилин 5.
Наше смажене м'ясо з грибами готове! Подавати можна з картоплею або овочами. Смачного!
Наше смажене м'ясо з грибами готове! Подавати можна з картоплею або овочами. Смачного!