Рецепт Смажене м'ясо з грибами фото

Смажене м'ясо з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Ніщо так не радує голодний шлунок як м'ясо, та ще й смажене. З рецептом смаженого м'яса з грибами ви голодними не залишитеся, навіть пригостити гостей зможете! Дивимося рецепт прямо зараз.

Опис приготування:

Добре приготоване м'ясо - це завжди шалено смачно. Постараюся показати, як правильно посмажити м'ясо з грибами. Для приготування смаженого м'яса з грибами раджу використовувати свинину, м'ясо більш соковите і ніжне. Я купую як на гуляш, порізане шматочками. Гриби можуть бути будь-якими, у мене в холодильнику виявилася пачка опеньків. Дивись рецепт.

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Гриби - 1 кілограм
  • Цибуля - 3-4 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Крем - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
смажене м'ясо з грибами - фото крок 1
М'ясо промийте і поріжте шматочками, дрібними шматочками.
смажене м'ясо з грибами - фото крок 2
Цибуля поріжте півкільцями. Гриби нехай проваряться хвилин 5.
смажене м'ясо з грибами - фото крок 3
Обсмажуємо в маслі спочатку цибулю, потім до нього додаємо гриби.
смажене м'ясо з грибами - фото крок 4
Коли цибулька стане золотистим, викладаємо на сковороду м'ясо. Слідкуйте, щоб попередньо з грибів вся волога присмажився, не було рідини.
смажене м'ясо з грибами - фото крок 5
Добре перемішайте, накрийте кришкою, нехай м'ясо нудиться у власному соку.
смажене м'ясо з грибами - фото крок 6
Через 10 хвилин кришку знімаємо, солимо і перчимо, чекаємо, поки випарується вся рідина. Потім додайте сметану і видавлений часник. Смажимо хвилин 5.
Наше смажене м'ясо з грибами готове! Подавати можна з картоплею або овочами. Смачного!

Схожі рецепти