Смажене м'ясо з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто любить нескладні і апетитні страви, хочу запропонувати дуже класні рецепт. Соковиті реберця з яскравими і корисними овочами - це приголомшлива ідея для всієї родини на обід або вечерю.
Хотілося б поділитися з вами цим нескладним способом, як приготувати смажене м'ясо з овочами. В даному випадку використовуються яловичі реберця, але ви можете вибрати абсолютно будь-яке м'ясо, яке вам до душі. Це ж стосується і овочів. Чудово підійдуть також солодкий перець, кольорова капуста, спаржева квасоля. Щоб страва була більш насиченим, рекомендую додати трохи кисло-солодкого соусу. Також можна використовувати соєвий соус, наприклад.
- Яловичі ребра - 800 грам
- Морква - 2 штуки
- Брокколі - 1 штука
- Sparzha - 400 грам
- Кисло-солодкий соус - 100 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. На сковороді розігрійте олію. М'ясо вимийте, обсушити і викладіть на сковороду. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Зніміть м'ясо зі сковороди і відкладіть поки його в сторону.
3. На сковороду тим часом викладіть нарізану тонко морква.
4. Через пару хвилин викладіть на сковороду спаржу і брокколі. Смажте, помішуючи, хвилин 5.
5. Додайте щіпку солі і кисло-солодкий соус.
6. Додайте на сковороду м'ясо, смажте до повної готовності.
7. Краса, згодні? При подачі до столу можна доповнити блюдо відвареним рисом, наприклад.
Смачного!
Смачного!