Смажене м'ясо з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Просте і знайоме всім поєднання картоплі з м'ясом зустрічається у багатьох перших і других стравах. І можна не боятися додати в такі рецепти незвичайні нотки або використовувати новий спосіб готування.
Цього разу у мене вийшло щось схоже на спекотне, але я його робила не на сковороді. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати смажене м'ясо з картоплею в мультиварці. Найкраще сюди вписалася свинина. Приправи додавайте на свій смак, можна вибрати більш пікантні, я обійшлася приправою до м'яса.
- Свинина - 600-700 грам
- Петрушка і кріп - 100 грам
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Картопля - 6 штук
- Приправа до м'яса - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Свинину промийте і наріжте великими шматочками.
Поставте режим "жарка" в мультиварці. Влийте масло в чашу і готуйте в ньому свинину. Готуйте близько 20 хвилин.
Картопля почистіть, промийте і наріжте таким же способом, як і м'ясо.
Коли м'ясо стане золотистим за кольором, додайте в нього сіль і перець. Всипте картопля. Смажте ще 15 хвилин.
Потім додайте дрібно нарізану зелень і приправу.
В кінці поставте режим "гасіння" з 15 хвилин і все перемішайте. Смачного!