Рецепт М'ясо в мультиварці смажене фото

М'ясо в мультиварці смажене
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кухонна техніка дарує необмежені можливості. Пропоную вашій увазі м'ясо в мультиварці смажене - дивно ніжне, соковите і дуже смачне.

Опис приготування:

Приготувати м'ясо в мультиварці смажене вельми просто. Головне, що основний процес під контролем техніки, яка досить добре справляється зі своїм завданням.

  • Яловичина - 300 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції для м'яса - 1 щіпка
м'ясо в мультиварці смажене - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса в мультиварці смаженого починається з традиційної підготовки самого м'яса. Це може бути не тільки яловичина, але і свинина, баранина і будь-яке інше м'ясо. Для початку яловичину необхідно помити, просушити і позбавити від плівок, якщо вони є. Потім нарізати невеликими шматочками. Чим більше будуть шматочки, тим довше буде готуватися м'ясо.
м'ясо в мультиварці смажене - фото крок 2
2. Нарізану яловичину посолити за смаком. Додати улюблені спеції за смаком. Можна використовувати вже готові приправи для м'яса або зібрати їх самостійно.
м'ясо в мультиварці смажене - фото крок 3
3. На дно чаші мультиварки налити рослинне масло. Якщо хочеться приготувати не тільки смачне, але і корисне блюдо, то найкраще додати крапельку рослинного масла і 1-2 столові ложки води.
м'ясо в мультиварці смажене - фото крок 4
4. Викласти м'ясо в чашу мультиварки і розкласти рівним шаром по дну. Включити режим Випічка на 50 хвилин. Свинина, нарізана маленькими шматочками, може приготується швидше, а яловичині потрібно більше часу.
м'ясо в мультиварці смажене - фото крок 5
5. Щоб отримати рівномірну підсмажену скоринку, м'ясо краще всього кілька разів перемішати в процесі приготування.
м'ясо в мультиварці смажене - фото крок 6
6. Готове м'ясо в мультиварці смажене в домашніх умовах перекласти на тарілку і подавати з улюбленим гарніром. Також в процесі приготування можна додати до м'яса овочів (цибуля, морква, баклажани, солодкий перець, капуста і т.Д.), томатний соус або сушені трави.

Схожі рецепти