М'ясо в мультиварці смажене
(покроковий рецепт з фото)
Кухонна техніка дарує необмежені можливості. Пропоную вашій увазі м'ясо в мультиварці смажене - дивно ніжне, соковите і дуже смачне.
Приготувати м'ясо в мультиварці смажене вельми просто. Головне, що основний процес під контролем техніки, яка досить добре справляється зі своїм завданням.
- Яловичина - 300 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції для м'яса - 1 щіпка
1. Рецепт приготування м'яса в мультиварці смаженого починається з традиційної підготовки самого м'яса. Це може бути не тільки яловичина, але і свинина, баранина і будь-яке інше м'ясо. Для початку яловичину необхідно помити, просушити і позбавити від плівок, якщо вони є. Потім нарізати невеликими шматочками. Чим більше будуть шматочки, тим довше буде готуватися м'ясо.
2. Нарізану яловичину посолити за смаком. Додати улюблені спеції за смаком. Можна використовувати вже готові приправи для м'яса або зібрати їх самостійно.
3. На дно чаші мультиварки налити рослинне масло. Якщо хочеться приготувати не тільки смачне, але і корисне блюдо, то найкраще додати крапельку рослинного масла і 1-2 столові ложки води.
4. Викласти м'ясо в чашу мультиварки і розкласти рівним шаром по дну. Включити режим Випічка на 50 хвилин. Свинина, нарізана маленькими шматочками, може приготується швидше, а яловичині потрібно більше часу.
5. Щоб отримати рівномірну підсмажену скоринку, м'ясо краще всього кілька разів перемішати в процесі приготування.
6. Готове м'ясо в мультиварці смажене в домашніх умовах перекласти на тарілку і подавати з улюбленим гарніром. Також в процесі приготування можна додати до м'яса овочів (цибуля, морква, баклажани, солодкий перець, капуста і т.Д.), томатний соус або сушені трави.