Рецепт М'ясо в духовці шматком фото

М'ясо в духовці шматком
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Даний рецепт стане ідеальним для тих, хто не може уявити своє меню без соковитого шматка м'яса. І це ще не все, адже до нього буде додано бекон, і смак вийде неймовірним. Перевірте це самі!

Опис приготування:

Красиве і ситне блюдо прикрасить будь-який святковий стіл. Додайте до нього гарнір у вигляді пюре, а можете просто подавати запечені овочі, які вже є в складі. Я хочу поділитися з вами тим, як приготувати м'ясо в духовці шматком. Пікантний смак з медової нотками і найніжнішої текстурою.

  • Яловичина - 1000-1200 грам (м'якоть)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Біле вино сухе - 0, 5 склянки
  • Бекон - 6-7 скибочок
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець запашний горошком - 6 штук
  • Чорний мелений перець - За смаком
м'ясо в духовці шматком - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть. Потім натріть його сіллю і перцем.
м'ясо в духовці шматком - фото крок 2
Також обмажте яловичину гірчицею. Залиште її маринуватися в холодильнику хвилин на 10-15.
м'ясо в духовці шматком - фото крок 3
Наріжте часточками очищену моркву і цибулю. Викладіть овочі в глибоку форму для запікання. Додайте перець горошком і лавровий лист.
м'ясо в духовці шматком - фото крок 4
Яловичину загорніть в бекон. Викладіть м'ясо на"подушку" з овочів.
м'ясо в духовці шматком - фото крок 5
Зверху викладіть соломку з перцю.
м'ясо в духовці шматком - фото крок 6
В окремому посуді перемішайте вино з медом. Влийте суміш в блюдо.
м'ясо в духовці шматком - фото крок 7
Поставте запікатися м'ясо на 1, 5 години в духовку під кришкою при 180 градусах. Через цей час змастіть блюдо соусом з дна.
м'ясо в духовці шматком - фото крок 8
Запікайте блюдо ще 20-30 хвилин, але без кришки, і кожні 10 хвилин змащуйте його соусом. Смачного!

Схожі рецепти