Рецепт Яловичина, запечена шматком фото

Яловичина, запечена шматком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Таку яловичину можна подати як гаряче або ж подавати як холодну закуску у вигляді нарізки. Готується дуже просто, а виходить дуже ніжно і соковито.

Любителі жирненького можуть аналогічним чином приготувати і свинячу шийку, - вийде щось типу буженини. Или свиную грудину, - вийде щось на зразок бекону. Пробуйте!

  • Яловичина - 1 кілограм (окіст)
  • Хрін - 6 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 6 Ст. Ложок
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Кріп - 1 пучок
  • Чебрець - 1 Ст. Ложка (або чебрець)
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
яловичина, запечена шматком - фото крок 1
1. У мисочці змішайте хрін, гірчицю, нарізаний часник, кріп і чебрець.
яловичина, запечена шматком - фото крок 2
2. М'ясо помийте і обсушіть паперовими рушниками. Додати сіль.
яловичина, запечена шматком - фото крок 3
3. Злегка обсмажте м'ясо на сковороді.
яловичина, запечена шматком - фото крок 4
4. Рясно змастіть м'ясо вийшов маринадом і відправте запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40 хвилин.
яловичина, запечена шматком - фото крок 5
5. Подавайте як гаряче або у вигляді нарізки на закуску. Смачного!

Схожі рецепти