Рецепт Шинка, запечена шматком фото

Шинка, запечена шматком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Пісні страви
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Шинка, запечена шматком - відмінна ідея для недільного сімейного вечері. Повірте, такою смачною шинки ви ніколи в житті не пробували!

Опис приготування:

Копчена шинка - це вже дуже смачно. Однак ви напевно здивуєтеся, якщо дізнаєтеся, що копчену шинку можна зробити ще більш смачною, якщо запекти її за цим рецептом. Взагалі, я не дуже люблю кулінарні збочення і намагаюся готувати лише ті продукти, які дійсно потребують термічній обробці, проте шинка, запечена шматком - виключення з цього правила. Фантастично смачне, соковите і ніжне м'ясо. Усе, я більше не можу нічого писати, Зараз власною слиною захлибнуся…

  • Шинка копчена (шматок) - 3 кілограма
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 1/3 склянки
  • Вершкове масло - 100 грам
шинка, запечена шматком - фото крок 1
У мисочці змішуємо злегка розм'якшене вершкове масло кімнатної температури, мед і коричневий цукор.
шинка, запечена шматком - фото крок 2
Перемішуємо до консистенції однорідної кремоподібної маси.
шинка, запечена шматком - фото крок 3
Великий шматок копченої шинки кладемо на решітку, грати встановлюємо на форму для запікання.
шинка, запечена шматком - фото крок 4
Рівномірно змащуємо шматок шинки приготованою нами вершкової масою.
шинка, запечена шматком - фото крок 5
Шинку разом з гратами і формою для запікання обертаємо фольгою, а на дно форми наливаємо склянку води. Це робиться для того, щоб м'ясо не стало сухим.
шинка, запечена шматком - фото крок 6
Запікаємо шинку приблизно 1 час при 180 градусах.
шинка, запечена шматком - фото крок 7
Нарізаємо на шматочки і подаємо в теплому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти