Яловичина зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачне, але не складною блюдо на звану вечерю? Цей рецепт яловичини зі сметаною допоможе вам у здійсненні! Соковите м'ясо під ніжним соусом нікого не залишить байдужим.
Яловичина дуже виграшно поєднується зі сметаною. Але, щоб соус був насиченим, а м'ясо стало пікантним, я ще додаю грибочки. Для приготування яловичини зі сметаною найкраще підійдуть печериці, хоча можна додати крапельку білих. Не забуваємо про спеції - прованські трави відмінно підійдуть, або приправи до м'яса. Дивимося докладний рецепт.
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 1-2 штук
- Печериці - 250 грам
- Крем - 250 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти. М'ясо промийте.
М'ясо ріжемо кубиками, обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.
Окремо обсмажуємо цибулю, нарізаний півкільцями.
Чистимо і ріжемо гриби, відправляємо до цибулі.
Як гриби обсмажити - додаємо їх до м'яса. Заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо близько години.
Сметану змішуємо з борошном.
Додаємо в неї трохи окропу, а потім заливаємо цим соусом м'ясо і тушкуємо на середньо-слабкому вогні 30-30 хвилин, поки не загусне. Готову яловичину зі сметаною подаємо з овочами, можна стручкової квасолею, можна з картоплею. Смачного!