Рецепт Яловичина зі сметаною фото

Яловичина зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Молочні продукти , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете приготувати смачне, але не складною блюдо на звану вечерю? Цей рецепт яловичини зі сметаною допоможе вам у здійсненні! Соковите м'ясо під ніжним соусом нікого не залишить байдужим.

Опис приготування:

Яловичина дуже виграшно поєднується зі сметаною. Але, щоб соус був насиченим, а м'ясо стало пікантним, я ще додаю грибочки. Для приготування яловичини зі сметаною найкраще підійдуть печериці, хоча можна додати крапельку білих. Не забуваємо про спеції - прованські трави відмінно підійдуть, або приправи до м'яса. Дивимося докладний рецепт.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Печериці - 250 грам
  • Крем - 250 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
яловичина зі сметаною - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. М'ясо промийте.
яловичина зі сметаною - фото крок 2
М'ясо ріжемо кубиками, обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.
яловичина зі сметаною - фото крок 3
Окремо обсмажуємо цибулю, нарізаний півкільцями.
яловичина зі сметаною - фото крок 4
Чистимо і ріжемо гриби, відправляємо до цибулі.
яловичина зі сметаною - фото крок 5
Як гриби обсмажити - додаємо їх до м'яса. Заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо близько години.
яловичина зі сметаною - фото крок 6
Сметану змішуємо з борошном.
яловичина зі сметаною - фото крок 7
Додаємо в неї трохи окропу, а потім заливаємо цим соусом м'ясо і тушкуємо на середньо-слабкому вогні 30-30 хвилин, поки не загусне. Готову яловичину зі сметаною подаємо з овочами, можна стручкової квасолею, можна з картоплею. Смачного!

Схожі рецепти