Яловичина з грибами та сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте в приготуванні блюдо! Все що вам потрібно це: купити яловичину, гриби, сметану і згасити їх з овочами на сковороді. До такої страви підходить майже будь-який гарнір, також смачно з салатами!
Яловичина з грибами та сметаною - по-справжньому чоловічий вечерю! готується просто, а головне - швидко і без особливих зусиль. Все що потрібно: яловичина, гриби, цибуля, морква, сметана та спеції. На гарнір до такої страви добре підходить картопля, брокколі або інші відварені овочі. Хай щастить!
- Яловичина - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Крем - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - За смаком
Дрібно нарізаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо їх до м'якості на вершковому маслі, потім додаємо дрібно порізану яловичину. Готуємо, помішуючи. Смажити до легкої золотистої скоринки.
Гриби нарізаємо четвертинками, додаємо в м'ясо і обсмажуємо все разом, поки сік з грибів не випарується, майже повністю. Перемішуємо, солимо і перчимо до смаку.
Додаємо сметану, перемішуємо і готуємо на мінімальному вогні під кришкою, приблизно 20 хвилин.
До столу подавайте з будь-яким гарніром. Смачного!