Гороховий суп з мисливськими ковбасками і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати гороховий суп з мисливськими ковбасками і зеленню - дуже ситний і ароматний суп! Приготувати його не складе труднощів, тому скоріше дивіться цей рецепт!
Цей супчик насправді дуже простий у приготуванні, але на смак і аромат він неймовірний! Мисливські ковбаски і зелень дуже дають дуже приємний і апетитний аромат, а завдяки картоплі і гороху суп виходить досить ситним. Приготування такого супу займе у вас не більше години, що дуже стане в нагоді, якщо у вас недостатньо часу для готування.
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Мисливські ковбаски - 150 грам
- Горох - 1 Склянка
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Наріжте картоплю великими кубиками, опустіть його в киплячу воду і посоліть.
2. Тим часом приготуйте засмажку. Обсмажте на невеликій кількості рослинного масла нарізаний півкільцями цибулю. Через пару хвилин додайте до нього натерту на крупній тертці моркву, смажте протягом 5 хвилин. Додайте зажарку в каструлю.
3. Додайте раніше замочений горох, варите суп протягом 15 хвилин. Тим часом обсмажте на невеликій кількості рослинного масла дрібно нарізані ковбаски. Додайте їх до решти інгредієнтів.
4. Дрібно наріжте зелень, додайте її за кілька хвилин до готовності. Додайте перець. Суп готовий, смачного!