Холодець з яловичини з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати холодець із яловичини з желатином в домашніх умовах. Його можна подавати на свята, якщо ваше сімейство любить цю класичну закуску, або ж готувати просто так. Смачно!
Цей простий рецепт холодцю з яловичини з желатином в домашніх умовах готується легко і просто. Вам точно сподобається і смак давно знайоме страви, і зручність в готуванні - адже завдяки желатину ви отримаєте той же холодець, але набагато швидше. Загалом, мені такий експеримент сподобався, рекомендую і вам спробувати!
- Яловичина (голяшка) - 1.5 кілограма
- Лавровий лист - 6 штук
- Перець духмяний - 8 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Желатин - 30 грам (розводимо, як зазначено на упаковці)
1. У каструлю заливаємо 2.5 літра води, голяшку ділимо навпіл і укладаємо в воду. На маленькому вогні доводимо до кипіння.
2. Обов'язково треба зняти всю піну, адже тільки так холодець буде прозорим.
3. І ось тільки тепер додамо в каструлю всі інші інгредієнти. Варимо 6-8 годин, поки м'ясо не почне легко відходити від кістки. Можна додати трохи води, але не більше склянки.
4. Розливаємо по тарілках, змішавши з попередньо розведеним желатином, і виставимо на холод застигати. Готово!