Рецепт Холодець з тушонки з желатином фото

Холодець з тушонки з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Желатин
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Соковитий і прозорий холодець на Новий Рік можна приготувати з тушонки, додавши трохи желатину. Блюдо із задоволенням з'їдять і рідні, і гості із зерновою гірчицею або з сильним буряковим хріном.

Опис приготування:

Смачний і соковитий холодець обов'язково повинен бути на святковому столі, наприклад - на новорічному. Ви можете приготувати страву буквально за 3 годину, при наявності необхідних інгредієнтів. Головне - пробуйте бульйон перед заливкою на смак!

  • Консервований - 200 грам
  • Бульйон - 400 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
холодець з тушонки з желатином - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Якщо тушонка занадто жирна, то замість бульйону використовуйте гарячу воду.
холодець з тушонки з желатином - фото крок 2
Викладіть тушонку в каструлю або казан, влийте бульйон, всипте сіль і лаврове листя. Помістіть ємність на плиту і доведіть її вміст до кипіння.
холодець з тушонки з желатином - фото крок 3
Вимкніть нагрів і спробуйте бульйон на смак, при необхідності подкорректируйте його. Всипте желатин, умішайте і залиште на 5 хвилин. Потім ретельно розмішайте в рідини набряклий желатин.
холодець з тушонки з желатином - фото крок 4
Розлийте рідина з шматочками м'яса в піали, глибокі тарілки і остудіть приблизно 30-40 хвилин при кімнатній температурі, а потім винесіть на холод ще на 2-3 годину.
холодець з тушонки з желатином - фото крок 5
Готовий холодець з тушонки з желатином подавайте до столу охолодженим з гірчицею і хлібом.

Схожі рецепти