Холодець з тушонки з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і прозорий холодець на Новий Рік можна приготувати з тушонки, додавши трохи желатину. Блюдо із задоволенням з'їдять і рідні, і гості із зерновою гірчицею або з сильним буряковим хріном.
Смачний і соковитий холодець обов'язково повинен бути на святковому столі, наприклад - на новорічному. Ви можете приготувати страву буквально за 3 годину, при наявності необхідних інгредієнтів. Головне - пробуйте бульйон перед заливкою на смак!
- Консервований - 200 грам
- Бульйон - 400 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 4 штуки
- Желатин - 1 Ст. Ложка
Підготуйте зазначені інгредієнти. Якщо тушонка занадто жирна, то замість бульйону використовуйте гарячу воду.
Викладіть тушонку в каструлю або казан, влийте бульйон, всипте сіль і лаврове листя. Помістіть ємність на плиту і доведіть її вміст до кипіння.
Вимкніть нагрів і спробуйте бульйон на смак, при необхідності подкорректируйте його. Всипте желатин, умішайте і залиште на 5 хвилин. Потім ретельно розмішайте в рідини набряклий желатин.
Розлийте рідина з шматочками м'яса в піали, глибокі тарілки і остудіть приблизно 30-40 хвилин при кімнатній температурі, а потім винесіть на холод ще на 2-3 годину.
Готовий холодець з тушонки з желатином подавайте до столу охолодженим з гірчицею і хлібом.