Рецепт Свинячий холодець з желатином фото

Свинячий холодець з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Свинина, Желатин, Свинячий окіст
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Холодець зі свинини часто варять з ніжками. Але у мене рецепт без ніжок з желатином. Не всі їх люблять і не завжди вони лежать в холодильнику. Такий холодець виходить смачним і прозорим, як сльоза.

Холодець приготувати зовсім нескладно. Якщо ви не любите шар жиру на холодець, як не люблю цього я, то беріть нежирне м'ясо і варіть його на мінімальному вогні. Але якщо все-таки жир плаває на поверхні бульйону, для виконання таких. Каструлю з бульйоном поставте в холод. Коли жир застигне, зніміть його ножем або ложкою. Мій холодець з желатином виходить красивим, прозорим, як холодець і дуже смачним.

  • Свиняча лопатка - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Желатин - 25 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Вода - 2, 5 L
  • Часник - 4-5 зубчиків
свинячий холодець з желатином - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування холодцю.
свинячий холодець з желатином - фото крок 2
Свинину помийте і викладіть в каструлю, залийте водою. Доведіть до кипіння і воду злийте. Після знову залийте м'ясо чистої, свіжої фільтрованої водою.
свинячий холодець з желатином - фото крок 3
Знову доведіть до кипіння, зніміть піну. Варіть свинину на самому мінімальному вогні з відкритими кришкою каструлі. Через 10-15 хвилин додайте моркву і цибулю.
свинячий холодець з желатином - фото крок 4
А також лавровий лист. Бульйон посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати чорний перець горошком.
свинячий холодець з желатином - фото крок 5
Варіть свинину поки вона не стане зовсім м'якою. М'ясо повинно легко відходити від кістки.
свинячий холодець з желатином - фото крок 6
Варену свинину дістаньте з каструлі.
свинячий холодець з желатином - фото крок 7
У мисочку насипте желатин.
свинячий холодець з желатином - фото крок 8
Залийте желатин холодною, кип'яченою водою. Дайте йому набрякнути протягом 10-15 хвилин.
свинячий холодець з желатином - фото крок 9
Штам Бульйон. Добре нагрійте бульйон і викладіть желатин. Перемішуйте до повного розчинення желатину.
свинячий холодець з желатином - фото крок 10
М'ясо відокремте від кістки і дрібно наріжте. Розкладіть по тарілках. Додайте подрібнений часник.
свинячий холодець з желатином - фото крок 11
Залийте свинину з часником бульйоном.
свинячий холодець з желатином - фото крок 12
Прикрасьте холодець за смаком і відправте в холод до повного застигання.
свинячий холодець з желатином - фото крок 13
Холодець зі свинини з желатином готовий. Подавайте на закуску з хріном, гірчицею.

Схожі рецепти