Рецепт Холодець свинячий фото

Холодець свинячий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Рекомендую ознайомитися як приготувати холодець свинячий без додавання желатину. Це супер смачний рецепт такої холодної закуски, яку ми знаємо і любимо з дитинства.

Опис приготування:

Після того, як холодець повністю застигне, переверніть форму і холодець вийде з ємності. Якщо ж з цим виникли проблеми, не потрібно колупати і деформувати закуску. Нагрійте воду в чайнику, вилийте її у велику ємність. На кілька секунд помістіть блюдо з холодцем в гарячу воду і холодець вийде красиво з форми. Подавайте холодець з гірчицею або хріном. Смачного!

  • Свиняча нога - 4 кілограма
  • Свинячі кістки - 2 кілограма
  • Гомілки курячі - 0, 5 кілограма
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль, розділи - За смаком
холодець свинячий - фото крок 1
Правити Видалити Підготуйте м'ясо. Зачистіть копитце на свинячий нозі, добре промийте під проточною водою. Помістіть м'ясо у велику каструлю, залийте водою, додайте сіль і кип'ятіть на повільному вогні протягом 5 годин.
холодець свинячий - фото крок 2
Очистіть і промийте овочі.
холодець свинячий - фото крок 3
Через 5 годин в бульйон відправте овочі і варіть також на повільному вогні протягом години.
холодець свинячий - фото крок 4
Бульйон процідіть через сито.
холодець свинячий - фото крок 5
Як м'ясо подостинет, відокремте його від кісток і відкладіть.
холодець свинячий - фото крок 6
У ємність, в якій буде застигати холодець, викладіть відварені красиво розрізані яйця, морква і зелень, зверху розподіліть відварене м'ясо.
холодець свинячий - фото крок 7
Залийте ємність до країв бульйоном і відправляйте в холодильник на кілька годин, а краще на ніч до застигання.

Схожі рецепти