Рецепт Біфштекс свинячий фото

Біфштекс свинячий
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Свинина
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Біфштекси зараз можна зустріти з абсолютно різних продуктів. Сьогодні я покажу, як приготувати, мабуть, класичний свинячий біфштекс.

Опис приготування:

Підготуйте всі інгредієнти. Свинину ретельно очистіть від непотрібних нам частин (плівки. Зв'язки) і зробіть з неї фарш. Змішайте його з нарізаною цибулею, гірчицею, спеціями і вершками. Сформуйте пишні котлетки і гарненько прожарьте їх на сковороді. Смачного!

  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
  • Перець червоний мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Сало солоне - 150 грам
  • Вершки - 75 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Свинина м'якоть - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
біфштекс свинячий - фото крок 1
Для приготування біфштекса з свинини з гірчицею нам знадобляться: свинина, сало, ріпчаста цибуля, червоний мелений перець, гірчичний, чорний мелений перець, сіль, вершки, мускатний горіх, рослинну рафіновану олію.
біфштекс свинячий - фото крок 2
Свинину, якщо потрібно, очищаємо від зв'язок і плівки і разом з салом нарізаємо шматочками. Дрібно можна не різати, оскільки їх все одно потрібно буде пропускати через м'ясорубку.
біфштекс свинячий - фото крок 3
Пропускаємо через м'ясорубку, бажано через велику сітку, щоб у нас вийшов більш-менш повноцінний фарш, а не м'ясне пюре.
біфштекс свинячий - фото крок 4
А ось ріпчасту цибулю, навпаки, намагаємося нарізати якомога дрібніше, оскільки ми не будемо пропускати його через м'ясорубку, а додамо відразу в фарш, чому біфштекси стануть більш соковитими.
біфштекс свинячий - фото крок 5
Лук додаємо в фарш.
біфштекс свинячий - фото крок 6
Туди ж кладемо гірчицю, мускатний горіх, чорний і червоний мелений перець. Солимо до смаку, вливаємо вершки.
біфштекс свинячий - фото крок 7
Ретельно перемішуємо фарш.
біфштекс свинячий - фото крок 8
Змазаними в рафінованій рослинній олії руками формуємо невеликі, нетовсті котлетки однакового розміру плескатої круглої форми.
біфштекс свинячий - фото крок 9
Обсмажуємо біфштекси на розпеченій сковороді з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Масло або жир при смаженні не додаємо. Подаємо біфштекси зі свинини з гірчицею в гарячому вигляді до овочевого салату або будь-якого гарніру до смаку.

Схожі рецепти