Рецепт Ескалоп свинячий в духовці фото

Ескалоп свинячий в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Помідор
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ескалоп в духовці - це завжди дуже смачно. Швидко готується, а виходить дуже смачне м'ясо, соковите і м'яке. Відмінна ідея для вечері, але і на святковий стіл поставити не соромно - смачно і красиво.

Опис приготування:

Що може бути краще соковитого шматка м'яса? подивіться, як приготувати ескалоп свинячий в духовці. Усе, особливо чоловіки, залишаться задоволеними цим блюдом. Його можна готувати по-різному, я пропоную вам простий рецепт приготування ескалоп свинячих в духовці. Соковиті, ароматні, дуже смачні котлети можна подавати і на святковий стіл.

  • Свинина - 500 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Помідори - 3-4 штук
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток
  • Приправа до м'яса - 1-2 Щепоток
  • Кріп - 1/2 пучка
ескалоп свинячий в духовці - фото крок 1
Свинину моєму, сушимо і нарізаємо на шматки товщиною 1-1, 5 см. Після цього трохи відбиваємо і натираємо сіллю і перцем кожен шматок.
ескалоп свинячий в духовці - фото крок 2
Чисті і сухі помідори нарізаємо не надто тонкими кружечками.
ескалоп свинячий в духовці - фото крок 3
Твердий сир натираємо на дрібній або крупній тертці (кому як більше подобається).
ескалоп свинячий в духовці - фото крок 4
Деко або скляну форму змащуємо оливковою олією і викладаємо шматки м'яса. Посипаємо спеціями для м'яса. Можна взяти будь-які спеції на ваш вибір.
ескалоп свинячий в духовці - фото крок 5
На м'ясо викладаємо нарізані помідори і відправляємо форму в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30 хвилин.
ескалоп свинячий в духовці - фото крок 6
Потім дістаємо форму, посипаємо ескалоп сиром і знову відправляємо в духовку.
ескалоп свинячий в духовці - фото крок 7
Запікаємо котлети ще 10-15 хвилин до рум'яної скоринки сирної і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.

Схожі рецепти