Ескалоп свинячий в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ескалоп в духовці - це завжди дуже смачно. Швидко готується, а виходить дуже смачне м'ясо, соковите і м'яке. Відмінна ідея для вечері, але і на святковий стіл поставити не соромно - смачно і красиво.
Що може бути краще соковитого шматка м'яса? подивіться, як приготувати ескалоп свинячий в духовці. Усе, особливо чоловіки, залишаться задоволеними цим блюдом. Його можна готувати по-різному, я пропоную вам простий рецепт приготування ескалоп свинячих в духовці. Соковиті, ароматні, дуже смачні котлети можна подавати і на святковий стіл.
- Свинина - 500 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Помідори - 3-4 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток
- Приправа до м'яса - 1-2 Щепоток
- Кріп - 1/2 пучка

Свинину моєму, сушимо і нарізаємо на шматки товщиною 1-1, 5 см. Після цього трохи відбиваємо і натираємо сіллю і перцем кожен шматок.

Чисті і сухі помідори нарізаємо не надто тонкими кружечками.

Твердий сир натираємо на дрібній або крупній тертці (кому як більше подобається).

Деко або скляну форму змащуємо оливковою олією і викладаємо шматки м'яса. Посипаємо спеціями для м'яса. Можна взяти будь-які спеції на ваш вибір.

На м'ясо викладаємо нарізані помідори і відправляємо форму в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30 хвилин.

Потім дістаємо форму, посипаємо ескалоп сиром і знову відправляємо в духовку.

Запікаємо котлети ще 10-15 хвилин до рум'яної скоринки сирної і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.