Рецепт Ескалоп свинячий фото

Ескалоп свинячий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ескалоп свинячий. Це смачне і легке в приготуванні блюдо. Усе, що вам буде потрібно, просто правильно вибрати шматочки свинини. Отже, приступимо!

Опис приготування:

Для приготування цієї страви вибирають найкращу частину свинячої туші. Шматочки м'яса нарізають товщиною 1-1, 5 см, а потім відбивають і обсмажують на сковороді. Також можна приготувати ескалоп за цим рецептом, посмаживши його на грилі. Ця страва добре поєднується з гарніром з відвареної картоплі. Сюди також підійдуть салати з зеленим горошком або брокколі.

  • Свинина - 400 грам(4 відбивні приблизно по 100 г)
  • Сежій чебрець - 5 штук (гілочок)
  • Часник - 1 зубчик
  • Свіжа м'ята - 8 штук (листочків)
  • Цедра лимону - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Морська сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
1
Помістіть м'ясо зі свинини між двома великими шматками жиронепроникним паперу, потім добре відбийте їх до 0, 5 см в товщину.
2
У ступку покладіть листя чебрецю і подрібніть їх товкачем, сюди ж додайте цедру лимона і добре все змішайте.
3
Додайте в ступку очищений зубчик часнику, щіпку морської солі і чорного перцю. Збризніть все оливковою олією, а потім добре потовчіть і перемішайте інгредієнти.
4
Готовим маринадом з двох сторін добре змастіть шматочки свинини.
5
Розігрійте сковороду (у мене сковорода-гриль) на середньому вогні. Викладайте свинячі котлети на сковороду і обсмажуйте з двох сторін до готовності.
6
Готове м'ясо перекладіть на тарілки, і, прикрасивши листям м'яти, подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти