Рецепт Ескалоп з індички фото

Ескалоп з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Індичка - дуже дієтичне і корисне м'ясо. Якщо не можете визначитися між свининою та індичкою, сміливо робіть вибір на користь останньої. Спробуйте рецепт, як приготувати ескалоп з індички.

Рецепт приготування дуже простий, тому, якщо ви не володієте надприродними кулінарними здібностями, сміливо пробуйте це блюдо. Ескалоп можна приготувати в паніровці і без неї, як гарнір краще подати що-небудь легке, наприклад, овочі або крупи.

Приємного вам апетиту!

  • Ескалоп індички - 4 штуки
  • Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - За смаком (для смаження)
  • Паприка - За смаком
  • Сіль - За смаком
ескалоп з індички - фото крок 1
1. Готові котлети ретельно промиваємо, прибираємо вологу паперовим рушником. У миску вбиваємо яйце, солимо і кладемо спеції за смаком. Панірувальні сухарі насипаємо в тарілку.
ескалоп з індички - фото крок 2
2. Сковорідку ставимо на вогонь, кладемо шматочок масла. Вимиті ескалоп занурюємо з двох сторін спершу в яйце, потім в панірувальні сухарі.
ескалоп з індички - фото крок 3
3. Викладаємо на розпечену сковороду обвалені ескалоп. Обсмажуємо з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Готові котлети спершу кладемо на паперову серветку, щоб промокнути зайвий жир, а потім подаємо зі свіжими овочами та зеленню.

Схожі рецепти