Ескалоп з індички
(покроковий рецепт з фото)
Індичка - дуже дієтичне і корисне м'ясо. Якщо не можете визначитися між свининою та індичкою, сміливо робіть вибір на користь останньої. Спробуйте рецепт, як приготувати ескалоп з індички.
Рецепт приготування дуже простий, тому, якщо ви не володієте надприродними кулінарними здібностями, сміливо пробуйте це блюдо. Ескалоп можна приготувати в паніровці і без неї, як гарнір краще подати що-небудь легке, наприклад, овочі або крупи.
Приємного вам апетиту!
- Ескалоп індички - 4 штуки
- Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Готові котлети ретельно промиваємо, прибираємо вологу паперовим рушником. У миску вбиваємо яйце, солимо і кладемо спеції за смаком. Панірувальні сухарі насипаємо в тарілку.
2. Сковорідку ставимо на вогонь, кладемо шматочок масла. Вимиті ескалоп занурюємо з двох сторін спершу в яйце, потім в панірувальні сухарі.
3. Викладаємо на розпечену сковороду обвалені ескалоп. Обсмажуємо з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Готові котлети спершу кладемо на паперову серветку, щоб промокнути зайвий жир, а потім подаємо зі свіжими овочами та зеленню.