Рецепт Ескалоп з курки фото

Ескалоп з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Гриби, Печериці, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Eskalop - це рівний шматок м'яса з кращої частини тушки, який обсмажується на сковороді. Найчастіше це телятина або свинина, а в нашому рецепті використовується курка. Тому все буде швидко і просто!

Ця страва універсальне. З ним поєднуються різні гарніри і соуси. Воно підійде і для простого вечері, і для святкової подачі. Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати ескалоп з курки зі спагеті і грибним соусом. Начебто, поєднання знайоме, але смак вас зможе здивувати. Приступайте!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Печериці - 180 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Spaggetini - 150 грам
  • Крем nezhirnaya - 120 грам
  • Біле сухе вино - 60 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
ескалоп з курки - фото крок 1
1. Для початку подрібніть часник і цибулю. Розріжте навпіл лимон і натріть цедру. Гриби наріжте четвертинками.
ескалоп з курки - фото крок 2
2. Відваріть пасту до готовності, зберігши 120 мл води, де вона варилася. Грудку змастіть сіллю і перцем.
ескалоп з курки - фото крок 3
3. Потім обсмажте курячу грудку в розігрітій олії на сковороді по 5 хвилин з кожного боку.
ескалоп з курки - фото крок 4
4. Тим же часом зробіть соус. У розігрітій олії обсмажте гриби протягом хвилини. Додайте часник і цибулю. Готуйте ще 30 секунд. Потім влийте вино і сік половини лимона. Тушіте 2 хвилини. І, нарешті, додайте сметану і воду з-під пасти. Доведіть соус до кипіння, а потім варіть 5 хвилин, помішуючи.
ескалоп з курки - фото крок 5
5. Наріжте курку перед подачею. Зверху насипте перець і цедру. Також викладіть на тарілку спагеті і соус. Смачного!

Схожі рецепти