Ескалоп з курки
(покроковий рецепт з фото)
Eskalop - це рівний шматок м'яса з кращої частини тушки, який обсмажується на сковороді. Найчастіше це телятина або свинина, а в нашому рецепті використовується курка. Тому все буде швидко і просто!
Ця страва універсальне. З ним поєднуються різні гарніри і соуси. Воно підійде і для простого вечері, і для святкової подачі. Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати ескалоп з курки зі спагеті і грибним соусом. Начебто, поєднання знайоме, але смак вас зможе здивувати. Приступайте!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Печериці - 180 грам
- Пармезан - 30 грам
- Spaggetini - 150 грам
- Крем nezhirnaya - 120 грам
- Біле сухе вино - 60 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Для початку подрібніть часник і цибулю. Розріжте навпіл лимон і натріть цедру. Гриби наріжте четвертинками.
2. Відваріть пасту до готовності, зберігши 120 мл води, де вона варилася. Грудку змастіть сіллю і перцем.
3. Потім обсмажте курячу грудку в розігрітій олії на сковороді по 5 хвилин з кожного боку.
4. Тим же часом зробіть соус. У розігрітій олії обсмажте гриби протягом хвилини. Додайте часник і цибулю. Готуйте ще 30 секунд. Потім влийте вино і сік половини лимона. Тушіте 2 хвилини. І, нарешті, додайте сметану і воду з-під пасти. Доведіть соус до кипіння, а потім варіть 5 хвилин, помішуючи.
5. Наріжте курку перед подачею. Зверху насипте перець і цедру. Також викладіть на тарілку спагеті і соус. Смачного!