Рецепт Ескалоп індички фото

Ескалоп індички
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Абрикос
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Ескалоп готують не тільки з індички, тут підходить свинина, яловичина, курка і інші види м'яса (вирізка або філе). Розповім про корисне і смачне способі, як приготувати ескалоп індички.

Опис приготування:

Ескалоп можна обсмажити на сковороді в панірувальних сухарях або в клярі, а також запекти в духовці. Це відмінне доповнення до будь-якому гарніру або салату (навіть незвичайного). Можете використовувати будь-які спеції за смаком або обійтися тільки сіллю і перцем.

  • Eskalop - 4 штуки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Абрикос - 300 грам
  • Базилік - 0, 5 пучка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет бальзамічний - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Фруктовий сік - 4 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
ескалоп індички - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо індички, потім витріть серветками. З кожного боку натріть його сіллю і паприкою, залиште на півгодини.
ескалоп індички - фото крок 2
2. Розділіть абрикоси на 2 частини, потім видаліть кісточку і нарубати їх невеликими шматочками. Очистіть і подрібніть шматочками цибулю, нарубати листочки базиліка.
ескалоп індички - фото крок 3
3. Змішайте оцет, цукор, дві ложки оливкової олії, фруктовий сік.
ескалоп індички - фото крок 4
4. Сковороду розігрійте з рослинним маслом, викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору, потім перекладіть в миску і з'єднайте з фруктами і зеленню, потім приберіть в холодильник.
ескалоп індички - фото крок 5
5. Поверніть сковороду на вогонь і приготуйте котлети: обсмажте їх з кожного боку до золотистої скоринки.
ескалоп індички - фото крок 6
6. Перекладіть котлети в миску, подавайте з гарніром з абрикоса і зелені.

Схожі рецепти