Ескалоп індички
(покроковий рецепт з фото)
Ескалоп готують не тільки з індички, тут підходить свинина, яловичина, курка і інші види м'яса (вирізка або філе). Розповім про корисне і смачне способі, як приготувати ескалоп індички.
Ескалоп можна обсмажити на сковороді в панірувальних сухарях або в клярі, а також запекти в духовці. Це відмінне доповнення до будь-якому гарніру або салату (навіть незвичайного). Можете використовувати будь-які спеції за смаком або обійтися тільки сіллю і перцем.
- Eskalop - 4 штуки
- Цибулина - 2 штуки
- Абрикос - 300 грам
- Базилік - 0, 5 пучка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Фруктовий сік - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Вимийте м'ясо індички, потім витріть серветками. З кожного боку натріть його сіллю і паприкою, залиште на півгодини.
2. Розділіть абрикоси на 2 частини, потім видаліть кісточку і нарубати їх невеликими шматочками. Очистіть і подрібніть шматочками цибулю, нарубати листочки базиліка.
3. Змішайте оцет, цукор, дві ложки оливкової олії, фруктовий сік.
4. Сковороду розігрійте з рослинним маслом, викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору, потім перекладіть в миску і з'єднайте з фруктами і зеленню, потім приберіть в холодильник.
5. Поверніть сковороду на вогонь і приготуйте котлети: обсмажте їх з кожного боку до золотистої скоринки.
6. Перекладіть котлети в миску, подавайте з гарніром з абрикоса і зелені.