Рецепт Ескалоп зі свинини в духовці фото

Ескалоп зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Чим відрізняється ескалоп від звичайної відбивної? Насправді, це і є відбивна, просто з самого ніжного м'яса. І для неї не робиться панірування, щоб філе залишалося максимально м'яким і соковитим.

Опис приготування:

У цій страві калорійне м'ясо стає вельми дієтичним завдяки тому, що в складі немає масла. Ну, і спосіб теплової обробки відповідний. Ознайомтеся з тим, як приготувати ескалоп зі свинини в духовці зі сметаною. У рецепті вся відповідальність перекладена на соус-маринад.

  • Свинина - 500 грам (вирізка)
  • Крем 15% - 50 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
ескалоп зі свинини в духовці - фото крок 1
Подрібнений часник перемішайте з"Хмелі-сунелі" і сіллю в сметані.
ескалоп зі свинини в духовці - фото крок 2
Свинину промийте, розріжте її на 5 шматків.
ескалоп зі свинини в духовці - фото крок 3
На деко з пергаментним папером викладіть котлети.
ескалоп зі свинини в духовці - фото крок 4
Кожен шматочок змастіть соусом з першого кроку.
ескалоп зі свинини в духовці - фото крок 5
Запікайте блюдо при 180 градусах в духовці протягом 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти