Ескалоп зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чим відрізняється ескалоп від звичайної відбивної? Насправді, це і є відбивна, просто з самого ніжного м'яса. І для неї не робиться панірування, щоб філе залишалося максимально м'яким і соковитим.
У цій страві калорійне м'ясо стає вельми дієтичним завдяки тому, що в складі немає масла. Ну, і спосіб теплової обробки відповідний. Ознайомтеся з тим, як приготувати ескалоп зі свинини в духовці зі сметаною. У рецепті вся відповідальність перекладена на соус-маринад.
- Свинина - 500 грам (вирізка)
- Крем 15% - 50 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
Подрібнений часник перемішайте з "хмелі-сунелі" і сіллю в сметані.
Свинину промийте, розріжте її на 5 шматків.
На деко з пергаментним папером викладіть котлети.
Кожен шматочок змастіть соусом з першого кроку.
Запікайте блюдо при 180 градусах в духовці протягом 30 хвилин. Смачного!