Рецепт Ескалоп на сковороді фото

Ескалоп на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Хочу поділитися дуже цікавим рецептом ескалопа на сковороді. Дане гаряче блюдо прекрасно поєднується з овочами, м'ясо заграє новими нотками!

Видів смаженого м'яса існує дуже багато. Серед них і ростбіф, і шніцель, і проста відбивна, котлета або стейк. Особливість саме ескалопа в тому, що м'яса тонко ріжуть, смажать без панірування і гарненько відбивають. Для приготування ескалопа на сковороді береться свиняча вирізка, у мене було 2 шматочка по 250 грам приблизно. Дивимося рецепт з фото.

  • М'ясо - 500 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
ескалоп на сковороді - фото крок 1
Крім вирізки, можна взяти корейку, м'ясо не повинно бути жирним. Промийте його і висушіть.
ескалоп на сковороді - фото крок 2
Розмір стандартного ескалопа з долоню. Шматки товщиною 15 мм відбиваємо до 5 мм.
ескалоп на сковороді - фото крок 3
Подрібніть часник із сіллю і лимоном.
ескалоп на сковороді - фото крок 4
Цією сумішшю змащуємо м'ясо і залишаємо маринуватися приблизно на півгодини.
ескалоп на сковороді - фото крок 5
Перед смаженням витріть сухою серветкою, щоб не було часнику на м'ясі. Викладаємо на гриль-сковорідку і обсмажуємо з двох сторін.
ескалоп на сковороді - фото крок 6
Смажимо з кожного боку хвилин 5 на середньому вогні.
Ось і готові наші котлети на сковороді! Подавати можна м'ясо з овочами, печеним або вареною картоплею. Смачного!

Схожі рецепти