Рецепт Ескалоп на сковороді фото

Ескалоп на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Хочу поділитися дуже цікавим рецептом ескалопа на сковороді. Дане гаряче блюдо прекрасно поєднується з овочами, м'ясо заграє новими нотками!

Опис приготування:

Видів смаженого м'яса існує дуже багато. Серед них і ростбіф, і шніцель, і проста відбивна, котлета або стейк. Особливість саме ескалопа в тому, що м'яса тонко ріжуть, смажать без панірування і гарненько відбивають. Для приготування ескалопа на сковороді береться свиняча вирізка, у мене було 2 шматочка по 250 грам приблизно. Дивимося рецепт з фото.

  • М'ясо - 500 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
ескалоп на сковороді - фото крок 1
Крім вирізки, можна взяти корейку, м'ясо не повинно бути жирним. Промийте його і висушіть.
ескалоп на сковороді - фото крок 2
Розмір стандартного ескалопа з долоню. Шматки товщиною 15 мм відбиваємо до 5 мм.
ескалоп на сковороді - фото крок 3
Подрібніть часник із сіллю і лимоном.
ескалоп на сковороді - фото крок 4
Цією сумішшю змащуємо м'ясо і залишаємо маринуватися приблизно на півгодини.
ескалоп на сковороді - фото крок 5
Перед смаженням витріть сухою серветкою, щоб не було часнику на м'ясі. Викладаємо на гриль-сковорідку і обсмажуємо з двох сторін.
ескалоп на сковороді - фото крок 6
Смажимо з кожного боку хвилин 5 на середньому вогні.
Ось і готові наші котлети на сковороді! Подавати можна м'ясо з овочами, печеним або вареною картоплею. Смачного!

Схожі рецепти