Рецепт Холодець з курки з желатином фото

Холодець з курки з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Желатин
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Холодець
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 8 г. 0 хв.

З курки можна швидко приготувати дуже смачний холодець. Мій простий рецепт такого холодцю - з zhelatinom. Прикрасити холодець можете на свій розсуд, морква і зелень вітаються. Поїхали!

Опис приготування:

Холодець з курки з желатином - ніжний і швидко готується. Таке блюдо стане відмінною прикрасою столу. Обов'язково приготуйте холодець з курки з желатином вдома

Як приготувати холодець з курки з желатином?

1. Курку промийте і викладіть її у велику каструлю.

2. Почистіть моркву, цибуля і, НЕ нарізаючи, викладіть в каструлю.

3. Залийте водою (три з половиною літра) і варіть на середньому вогні протягом трьох годин.

4. Готовий курячий бульйон процідіть, додайте спеції, желатин, подрібнений часник. Прогрійте і залиште до охолодження.

5. М'ясо відокремте від кісточок і розкладіть по формах.

6. Додайте в формочки і нарізану кружечками варену моркву.

7. Залийте формочки бульйоном.

8. Холодець з курки з желатином поставте в холодильник на години 4 або більше до застигання.

Подавайте з хроном або з соусом з хрону і майонезу.

Смачного!

  • Курка - 2 кілограма
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Перець горошком - 4-5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Желатин - 75 грам
  • Варена морква - 1 штука
Холодець з курки з желатином - ніжний і швидко готується. Таке блюдо стане відмінною прикрасою столу. Обов'язково приготуйте холодець з курки з желатином вдома

Як приготувати холодець з курки з желатином?

1. Курку промийте і викладіть її у велику каструлю.

2. Почистіть моркву, цибуля і, НЕ нарізаючи, викладіть в каструлю.

3. Залийте водою (три з половиною літра) і варіть на середньому вогні протягом трьох годин.

4. Готовий курячий бульйон процідіть, додайте спеції, желатин, подрібнений часник. Прогрійте і залиште до охолодження.

5. М'ясо відокремте від кісточок і розкладіть по формах.

6. Додайте в формочки і нарізану кружечками варену моркву.

7. Залийте формочки бульйоном.

8. Холодець з курки з желатином поставте в холодильник на години 4 або більше до застигання.

Подавайте з хроном або з соусом з хрону і майонезу.

Смачного!

Схожі рецепти