Холодець з курки з желатином
(покроковий рецепт з фото)
З курки можна швидко приготувати дуже смачний холодець. Мій простий рецепт такого холодцю - з zhelatinom. Прикрасити холодець можете на свій розсуд, морква і зелень вітаються. Поїхали!
Холодець з курки з желатином - ніжний і швидко готується. Таке блюдо стане відмінною прикрасою столу. Обов'язково приготуйте холодець з курки з желатином вдома
Як приготувати холодець з курки з желатином?
1. Курку промийте і викладіть її у велику каструлю.
2. Почистіть моркву, цибуля і, НЕ нарізаючи, викладіть в каструлю.
3. Залийте водою (три з половиною літра) і варіть на середньому вогні протягом трьох годин.
4. Готовий курячий бульйон процідіть, додайте спеції, желатин, подрібнений часник. Прогрійте і залиште до охолодження.
5. М'ясо відокремте від кісточок і розкладіть по формах.
6. Додайте в формочки і нарізану кружечками варену моркву.
7. Залийте формочки бульйоном.
8. Холодець з курки з желатином поставте в холодильник на години 4 або більше до застигання.
Подавайте з хроном або з соусом з хрону і майонезу.
Смачного!
- Курка - 2 кілограма
- Лавровий лист - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Перець горошком - 4-5 штук
- Сіль - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Желатин - 75 грам
- Варена морква - 1 штука
Як приготувати холодець з курки з желатином?
1. Курку промийте і викладіть її у велику каструлю.
2. Почистіть моркву, цибуля і, НЕ нарізаючи, викладіть в каструлю.
3. Залийте водою (три з половиною літра) і варіть на середньому вогні протягом трьох годин.
4. Готовий курячий бульйон процідіть, додайте спеції, желатин, подрібнений часник. Прогрійте і залиште до охолодження.
5. М'ясо відокремте від кісточок і розкладіть по формах.
6. Додайте в формочки і нарізану кружечками варену моркву.
7. Залийте формочки бульйоном.
8. Холодець з курки з желатином поставте в холодильник на години 4 або більше до застигання.
Подавайте з хроном або з соусом з хрону і майонезу.
Смачного!