Холодець з тріски

Холодець з тріски
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
З часів СРСР перейшов традиційний рецепт заливного і до наших днів. Така холодна закуска була на кожному святковому столі, тому що готується швидко, виглядає гарно, а на смак — потрясно!

опис приготування:

Холодець з тріски — красиве і багате блюдо, яке доведеться всім гостям за смаком. Дуже рекомендую варити бульйон з головами риб, так він виходить з насиченим і яскравим рибним смаком. Дайте волю своїй фантазії і фарбуйте заливне різнокольоровими овочами, наприклад, перцями і їх оригінальної нарізкою. Прочитайте про те, як приготувати заливне з тріски за моїм рецептом.

  • лихоманка— 600 грам
  • Перець чилі— 1 штука
  • оливки— 100 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • желатин— 20 грам
  • гвоздика— 3 штуки
  • Перець запашний горошком— 3 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • вода— 1 літр
Холодець з тріски - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Зачистіть і промийте овочі, рибку.

Холодець з тріски - фото крок 2 У каструлю викладіть тріску, нарізану кільцями моркву, цибуля, часник, перчик чилі, запашний перець і сіль. Залийте все водою і відправте на середній вогонь варитися.

Холодець з тріски - фото крок 3 Після того, як рибка повністю буде готова, дістаньте її і розберіть. Акуратно вийміть всі кістки. В окремій ємності желатин залийте водою і залиште набухати.

Холодець з тріски - фото крок 4 Поки розбухає желатин і розбирається рибка, бульйон може уварювалася. Потім перелийте його в зручну мисочку і процідіть, щоб уникнути попадання кісточок. Прямо в гарячий бульйон відправте набряклий желатин і добре перемішайте до однорідної консистенції.

Холодець з тріски - фото крок 5 У презентаційне блюдо викладіть подрібнену тріску, кілька кілець моркви і перчика чилі, пропущений через прес часник і нарізані оливки.

Холодець з тріски - фото крок 6 Залийте овочі з рибкою бульйоном і відправте в холод на 3-4 години до повного застигання. Смачного!

Схожі рецепти

Биточки з тріски

Биточки з тріски

Одне з найсмачніших рибних страв, яке я коли-небудь пробувала, — це биточки з тріски. Вони виходять дуже ніжними і в той же час вельми поживними, спробуйте ці биточки обов'язково. опис приготування: Про користь риби, думаю, знають абсолютно все, і раз їсти її рекомендують хоча б раз на тиждень...

читати далі
Бутерброди з печінкою тріски

Бутерброди з печінкою тріски

Бутерброди з печінкою тріски завжди подаю на святковий стіл. Дуже люблю цей ніжний корисний продукт. Можу їсти її і без всяких свят і з великим задоволенням. Вечірній бутерброд щастя! опис приготування: Бутерброди з печінкою тріски може зробити будь-який початківець кулінар! Головне в запасі м...

читати далі
Чорні яйця, фаршировані тунцем і ікрою тріски

Чорні яйця, фаршировані тунцем і ікрою тріски

Побачивши цей рецепт на просторах інтернету, не змогла пройти повз! Така ефектна закуска! Виглядає просто фантастично! А готувати легко і просто! Заходьте, я розповім, як. опис приготування: Приготувати такі яйця дуже просто, тільки потрібно дотримуватися правила варіння яєць, щоб результат бу...

читати далі
Делікатесний паштет з тріски

Делікатесний паштет з тріски

Рибні закуски за святковим столом завжди користуються великим попитом. вони легкі, але тим не менше дуже смачні. Пропоную приготувати найпростішу закуску з копченої тріски, яка вам сподобається! опис приготування: Цікавий паштет з копченої риби, поданий порційно в тарталетках або на крекерах, ...

читати далі
Філе тріски смаженої

Філе тріски смаженої

Дуже просте і нехитре блюдо. Готується просто і швидко, виглядає на виході апетитно і дуже красиво. Філе тріски смаженої відмінно буде поєднуватися з овочевим салатом або легким гарніром. опис приготування: Найкраще для цієї страви підійде філе, яке ви зробите самостійно, з цілої риби. просто ...

читати далі