Рецепт Холодець «Балет» фото

Холодець «Балет»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 24
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Холодець - улюблене блюдо наших з вами співвітчизників, яке ще часто називають"заливним" . Холодець є практично обов'язковим до приготування у свята і не тільки.

Опис приготування:

Розповідь про те, як приготувати холодець"Балет" , ви знайдете в цьому рецепті. Порадуйте своїх близьких справжнім, споконвічно російським блюдом. Воно прикрасить ваш стіл в будь-які свята.

  • Свиняча гомілку або ніжка - 1 штука
  • Рулька свиняча - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 10 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний горошок - 10 штук
холодець
Самий смачних холодець виходить, якщо використовувати різні види м'яса. Тому можна брати індичину, курятину, яловичину, баранину, свинину. М'ясо вимийте і залиште на ніч у холодній воді.
холодець
На наступний день м'ясо знову промиваємо і кладемо в десятилітрову каструлю. Заливаємо водою і варимо на самому мінімальному вогні вісім годин. Чим більше вариться холодець - тим краще. В кінці додаємо спеції, солимо, кидаємо очищені цибулини і роздавлений часник.
холодець
Остудіть холодець, злийте бульйон в окрему ємність. М'ясо дістаньте з каструлі, видаліть з нього всі кістки. Якщо необхідно, порубати м'ясо ножем.
холодець
Бульйон процідіть через марлю або дрібне сито.
холодець
Розкладіть м'ясо по скляних судочки або мисочка, залийте його бульйоном. Залиште холодець в холодильнику до тих пір, поки він повністю не застигне. Подавайте, прикрасивши зеленню, з хроном та гірчицею.

Схожі рецепти